Cintamani, steen van het Licht

Als je zoals ik, de berichten van Cobra en Rob Potter volgt, dan stuit je op informatie over de Cintamanisteen. Dat maakt mij, als kristallenliefhebber, heel nieuwsgierig. En misschien jou ook?

De Cintamani zou namelijk ongelooflijk belangrijk kunnen zijn bij de doorbraak die ervoor zorgt dat de Aarde eindelijk een bevrijde planeet zal zijn (en dat laat niet meer zo lang op zich wachten). Maar ook op persoonlijk vlak kun je met de Cintamani het een en ander verwachten..
Ik heb informatie voor je verzameld en vertaald én ik heb twee handige tips voor je! Lees maar..

Cintamani, van blog Rob Potter, http://thepromiserevealed.comAfkomstig van een meteoriet

De Cintamanistenen zijn volgens Cobra afkomstig van een meteoriet, die ooit een planeet(je) in het Sirius sterrestelsel was. Er is sprake van een oorspronkelijke Cintamanisteen die eivormig was en vele, vele jaren geleden door 40 verschillende opgestegen meester-wezens, als een speciaal gereedschap naar de aarde werd gebracht. De steen dient als speciaal geredschap om de aarde in haar huidige transitie te helpen. De gorte eivormige Cintamanisteen werd geplaatst in de Gobiwoestijn.

De mensen van de binnen-aarde (agartha o.a.) zouden veel Cintamanistenen hebben en ze af en toe heben gegeven aan enkele mensen op het oppervlakte, die veel invloed hadden. O.a. aan koning Salomon en Alexander de Grote. En aan groepen van de Tempeliers en de Vrill Girls, Nicholas Roerich. De laatste deed zijn best om er wereldvrede mee te bereiken.
De donkere krachten, zoals Inquisitie, Jezuïeten, Nazi’s, probeerden tevergeefs om zelf Cintamanistenen te krijgen.
De Cintamani is de heilige steen van de Brotherhood of the Star, het laatste overblijfsel van de mysteriescholen van Atlantis.

Verhuizing

Kort vóór 2012 werd de steen verhuisd naar de belangrijke vrouwelijke vortex op aarde, onder het Titicacameer in Bolivia, bij de heilige berg Tehama.
Duizenden jaren, tot het einde van de 50’er jaren van de vorige eeuw, was de primaire vortex mannelijk en die lag in de Himalaya’s. (Die eindtijd komt overeen met de invasie van China in Tibet!)

Sinds de grote steen onder de heilige berg Tehama in Bolivia is verhuisd, is die geactiveerd als een ontvanger van de kosmische stralen, om het etherische grid van de aarde te stabiliseren. Momenteel is de steen ontvanger en doorgever voor de energieën van de galactische centrale zon, zodat alle levensvormen op aarde hun vibratie kunnen verhogen.

De grote eivormige Cintamanisteen werkt ook in conjunctie met de zgn. gouden schijf van de zon, die zich ook ongeveer op die plek bevindt. Deze twee objecten worden gebruikt om de kosmische energieën te focussen, die uitstralen in de aarde en die door de meesters worden gebruikt om de vibratie van de aarde en die zielen op aarde, die daarvoor gevoelig zijn, te verhogen. (Blijkbaar zijn niet alle zielen hier gevoelig voor.)

Kleine Cintamanistenen

Er zijn overal op aarde fragmenten van de grote Cintamanisteen verspreid en die zijn nog steeds in resonantie met de grote steen. Rob Potter, van The Promise Revealed, ontvangt af en toe een kleine voorraad om te verspreiden (=verkopen).

Voor de werking maakt het niet uit of je een grote of een kleine steen hebt. Maar zelfs een kleine steen kan nog vrij duur zijn en daar komen de verzendkosten uit de VS nog bij..

Tip: Geen geld voor zo’n steen? En dan?

Een goed idee kan zijn om een afbeelding uit te zoeken van een Cintamanisteen die jou aanspreekt en op die afbeelding te focussen. Dan vraag je de steen om – in overeenstemming met jouw hogere zelf én de Bron – zijn energie in jou te downloaden. Poef! Het is nu niet meer nodig om de steen aan te schaffen. Misschien vind je het prettig om de afbeelding van de steen bij je te dragen, of om er af en toe even naar te kijken, als geheugensteuntje. De steen maakt nu deel uit van jouw energieveld, zo lang als jij dat wilt.

Ben je nog niet zo handig met het downloaden van energieën? Judy Satori, die de Taal van het Licht doorgeeft, heeft een mooie video gemaakt. De activatie die ze daarin geeft, zorgt ervoor dat de energie van de steen in jou wordt geactiveerd.

Waarom vinden velen deze Cintamanistenen zo belangrijk?

Op persoonlijk vlak kun je de steen inzetten om je energievelden te balanceren, implantaten en lichaamsvreemde energieën te verwijderen (wel handig om te affirmeren dat je tandkroon of je kunstheup daar niet toe horen… ). 😉

De steen zou kunnen zorgen voor:
– Helderheid van geest en intentie
– Dat je niet zo snel meer jezelf om de tuin laat leiden, of mentale blokkades aanlegt
– Verhogen van je compassie voor anderen
– Verhogen van de helende capaciteiten van je eigen lichaam
– Verhogen van je inspiratie en intuïtie, speciaal gerelateerd aan je missie op aarde
– Kalmer worden en emotioneel meer in balans, gevoelens van veiligheid
– Harmoniseren van elektromagnetische vervuiling om je heen, tot op zekere hoogte verminderen van aanvallen door scalaire wapens en andere vormen van energetische aanvallen.

De steen is zwart of donkerbruin. Meestal opaak maar soms ook doorzichtig. Het is een feite tektiet, maar niet alle tektiet is Cintamani. De energie van de steen is, in tegenstelling tot de kleur, puur licht! En ze brengt ook veel ‘aan het licht’, ook op persoonlijk vlak. Ze laat je dingen zien die diep verborgen zitten in jou, om je te helpen transformeren, zodat je klaar bent voor je missie en jouw deel kan doen in het planetaire bevrijdingsproces.

Ondersteuning van transformatie Aarde

De steen is namelijk nog veel belangrijker. Ze ondersteunt de transformatie waar de aarde nu doorheen gaat. Ga daarom alleen met deze steen werken als je je helemaal wilt inzetten voor het Licht.
Mocht je negatieve intenties hebben, dan zal de steen deze versterken en dat slaat uiteindelijk op jezelf terug, dus daar word je dan niet blij van..
Als je mét de steen wilt werken, dan ga je deel uitmaken van het energetische netwerk dat de aarde begeleidt in haar transitie en bevrijding. ’t Is maar dat je het even weet.. 😉

The Event

Tijdens ‘the Event’ zal de Galactische straal door de Cintamanistenen heen vloeien en een ieder die een Cintamanisteen heeft, zal zodoende dienst doen als een energiedoorgever. De energieën van de compressiedoorbraak zullen door jou heen in het aardegrid worden geladen!
Lees meer over de Event hier.

Cintamani of Chintamani

De steen wordt Cintamani genoemd, maar ook wel Chintamani, met een h ertussen. Verhalen over de steen vind je in de tradities van de inheemse volken van de VS (She-she-tay stone), maar ook in het Tibetaans Boeddhisme (Chintamani Mahakala). In de Tibetaans-boeddhistische kunst worden de Cintamanistenen meestal afgebeeld in kleuren.
Collectie Tokyo National Museum

Hier een Tibetaans-boeddhistische reliek, waarin vermoedelijk een aantal Cintamani’s ligt opgeslagen.

Meer lezen? Nederlandse vertalingen en blogs

Op weg naar zielsvreugde

The Event infoblog

8 comments

 1. lieve essers schreef:

  ik vroeg me af of het dezelfde steen is als shungite, omdat ik ze al samen vermeld heb zien staan, maar heel interessante info, dank je wel

 2. Tiny Kuijpers schreef:

  ook ik denk dat shungite hetzelfde is, de informatie daarover staat inderdaad gelijk aan deze steen, en je kunt bij untwine1@yahoo.com zelfs stenen krijgen van cintamani, dus aanvragen zou ik zeggen

 3. skywalker2308 schreef:

  De zwarte steen is geen cintamani, Cintamani is groen, en geeft licht in het donker

  • sjaMama schreef:

   Dank je wel. De groene lichtgevende zijn bekend vanuit Tibet o.a. Maar de zwarte is een tektiet en wordt ook cintamani genoemd. Ik weet nog steeds niet of dat terecht is maar ja.. verwarring alom.

 4. Debby schreef:

  Ik denk NIET dat het het zelfde is als shungit. shungit is nooit doorzichtig als je hem tegen het licht houd, ook niet de shungit elite die meer zilver achtig is dan zwart. de elite heeft wel ook hele bijzonder eigenschappen zoals dat het een holle atoom is!

Jouw gedachten hierover?

%d bloggers liken dit: