Lees dit eerst

De praktijk van sjaMama is (voor onbepaalde tijd) gesloten

Meer dan 10 jaar heb ik sjamaanse healing gegeven aan mensen die mij vinden via deze website. Ik volgde een hele reeks van cursussen en doorliep diepgaande spirituele processen om mijn cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Helaas bleef ik zelf bij vlagen ontzettend moe, uitgeput zelfs. Een hele reeks van lichamelijke klachten kwamen daarbij. Tot een punt dat ik dacht: “Nu ga ik eerst mezelf helpen!”

Daarom ontvang ik voorlopig geen cliënten meer.

Mijn persoonlijke reis loopt van vitamine b12 tekort, tot het transformeren van angst. En waar de reis eindigt, weet ik nog niet. Ik ben onderweg en studeer me suf maar ik laat me ook verrassen. Je zult af en toe een nieuw blog op deze site aantreffen, waarin je kunt lezen waar ik me zoal mee bezighoud.

Vitamine B12 tekort: naar schatting meer dan de helft van de mensen heeft dit! Dus misschien jij ook wel? Lees verder in mijn blog als meer wilt weten. Over het transformeren van angst heb ik ook geschreven, je vindt het hier en hier.

Hieronder mijn originele introtekst.

Ik ben in de wereld, maar niet van de wereld..

“Ik voel me niet compleet.”

“Het lijkt wel of ik een stukje van mijzelf mis.”

“Die hinderlijke gewoontes, ik wil er vanaf.”

“Ik wil iets veranderen, maar weet niet goed wát.”

“Heb al diverse hulpverleners gezien, maar ik kom niet veel verder.”

“Ik heb het gevoel dat ik niet thuishoor op deze planeet, dat ik niet van hier ben.”

“Wat mijn probleem is, weet ik al, maar ik kom niet veel verder daarmee.”

“Ik heb het gevoel dat ik altijd pech heb, daar wil ik vanaf.”

 

Herkenbare uitspraken? SjaMama heeft zich inmiddels meer dan 10 jaar, er in gespecialiseerd mensen te activeren en ze te herinneren aan hun eigenheid en potentieel. Met een krachtig healingsritueel, waarbij er voor jou ‘een knopje om gaat’. Waardoor je weer verder kunt op je pad.

Sjamanisme, de weg van het hart..

 

Jouw gedachten hierover?

%d bloggers liken dit: