Voor verliefden en geliefden, aha-moment

Het is zondagochtend. Wat is er heerlijker dan in bed nog wat te soezen, gordijnen half open en de zon in de kamer. Buurvrouw praat in de tuin, kippen en kerkklokken, alles weeft een tapijt van geluid. En dan een aha-moment!

Dit soort momenten treedt op als je denkmachine nog niet aan staat, half in de droomstaat, verbonden met het kosmische veld van kennis. Snel de ogen nog even dicht, want als je te wakker wordt ben je de gedachte weer kwijt.

Zachtjes glijdt het idee vanuit de droomstaat het bewustzijn binnen. Tintelingen, want innerlijke sloten en schakelaars klikken in elkaar, het past! Het innerlijke WETEN is aangezet.

Gedachte: opeens overal berichten van mensen die verliefd zijn. En dat moet dan zichtbaar gemaakt worden op facebook en zo.. iedereen mag het weten, hang de vlag uit!

Je zult wel zeggen ‘dat gebeurt toch altijd en overal, dat mensen verliefd worden’. Ja, klopt. Maar het valt NU op. Toeval is dat wat je toe valt.

 

Waarom NU?

Waarom dus, gebeurt het NU? Omdat we nu op de drempel staan van het volledig neerdalen op Aarde van de vijde dimensie. Hoppa, het jaar 2012 is al voor driekwart om, schiet ff op zeg!

Velen zeggen: ‘we gaan NAAR de vijde dimensie.’ Ja, maar…  Het is een technisch verhaal waar veel over geredetwist wordt. Draai het even om. We ervaren de 5D HIER. Meer en meer, totdat we er helemaal in zitten.

Om de 5D helemaal te kunnen ervaren, is het belangrijk dat je hele energetische systeem, dus inclusief je fysieke lichaam, erg veel licht (= liefde, =energie) kan bevatten. Dat kun je doen door je voeding aan te passen. Eet lichter, meer groente, minder vlees en bewerkte producten.

Emotional clearing

Je kunt dat ook doen door meditatie en door je te omringen met mensen waar je blij van wordt. En door ‘emotional clearing’, het opruimen van je emotionele ballast. Er zijn diverse cursussen voor maar ook oefeningen die je zelf kunt doen.

Lovers, by Alex Grey

Inzicht

Nu komt het inzicht van vanmorgen (tatatata): HET KAN OOK HELEMAAL VANZELF GAAN! Je bent verliefd! Je straalt, je tintelt van energie. Je luistert naar muziek die dat onderstreept. Je zingt, je poetst je huis, je stroomt over van liefde voor alles en iedereen. Je hart gaat open!

Al je cellen vullen zich met licht. Je hoeft er helemaal niets voor te doen! Ga alleen af en toe zitten en mediteer wat op dit gevoel. Ervaar het HELEMAAL. Maak het 200 procent zo groot. Neem waar hoe al je cellen zich vullen met liefdelicht. Hoe je hart open is.

Voel hoe je deze liefde kunt laten overstijgen van het oorspronkelijke object van je verliefdheid (de persoon). Je gaat van de emotie naar gevoel. Laat het nogmaals al je cellen in stromen. Voel je hoe deze liefde allesomvattend is? Universeel en zonder voorwaarden. Maar ook liefde voor jezelf. Zodat jij ongestoord je hart open kunt zetten en open kunt houden. Omdat het helemaal gevuld is met de puurste energie die er bestaat. Er kan niets of niemand meer in als de bedoelingen niet zuiver zijn. Er kan alleen plaats zijn in je hart voor wat jij erin uitnodigt.

Ervaar het en geniet ervan.

Je bent geen ‘wounded healer’ meer.

Je ascentie is voltoooid.

Je bent afgestudeerd.

Hang de vlag maar uit.

Welkom op het feest.

 

Welkom in de 5D!

 

YahhaY!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs