Arcturisch beschermlaagje

Stel je voor dat je een beschermlaagje om je energielichamen en je aura heen krijgt. Het heeft de vorm van een ei. Het materiaal is van een ultra geavanceerd metaal, dat wij op Aarde niet kennen. Voor ons ziet het er zilverachtig uit. Het is voorzien van ontelbare, ragfijne gaatjes.

Dit laagje heeft vele voordelen. Door de gaatjes kunnen jouw energielichamen en jijzelf een gewone interactie hebben met de wereld en de mensen om jou heen. Maar wat jou kan schaden, bereikt jou niet. Het werkt samen met je hogere zelf en het weet wat jij nodig hebt.

Beschermlaag AAN

Besteed er wat tijd aan om dit laagje voor jezelf te visualiseren en het te voelen. En dan activeer je het: “beschermlaagje AAN”. Je kunt ook inprogrammeren hoe lang en hoe vaak het aan moet. Leer het kennen en herkennen. Speel ermee. Leer jezelf bijvoorbeeld om het iedere morgen aan te zetten. Of laat het permanent aan. Het heeft wel zin om jezelf er af en toe aan te herinneren.

crystal energy

Ervaar maar eens wat het voor je doet, bijvoorbeeld in een omgeving met veel ‘stoorzenders’, ook menselijke. Laat je hieronder een reactie achter?

Arcturianen zijn wezens uit een oeroude, geavanceerde beschaving. Pas de laatste decennia incarneren zij soms op Aarde. Ze manifesteren zich niet in vaste vorm, ze zijn energiewezens. Ze hebben het menselijk energielichaam in al zijn facetten bestudeerd en daardoor zijn ze ware meesters in het assisteren van mensen op het gebied van persoonlijk energiemanagement. Op HDH zullen een aantal van hun tips en oefeningen komen te staan. De oefeningen van de Arcturianen worden in diverse opleidingen onderwezen, onder andere bij Shamballa MDH. HDH zal ze beschrijven naar aanleiding van de eigen ervaringen.

 

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs