Blog

Lauri Fransen bij Yin Tijd 12

Lauri Fransen in Yin Tijd: fascinerend

Lauri Fransen wordt geïnterviewd in Yin Tijd deel 12. Het is zeker geen vraag- en antwoordgesprek maar een boeiend tweegesprek.

Resurrections

The Matrix Resurrections is finally there. Is it a ‘woke’ film or are ‘awake’ forces behind it? A few (unanswered) questions, contemplations or musings and a brilliant analysis of the trailer by a youtuber.

Gesprek tussen drie heren

Een video van Mark Devlin viel me op en ik heb de voor mij belangrijke punten losjes vertaald. We leven in de slechtste tijden of de beste tijden, het ligt er maar aan hoe je er naar kijkt.

video Tim Whild

Zonnewende 21-12-2021: Spreek!

Herhaal het drie keer en spreek met autoriteit met het Universum!

She stares into space

Jelaila Starr en haar compassion creator calls

Jelaila Starr plaatste jarenlang video’s met updates gemaakt op YouTube maar sinds de start van de censuur aldaar, die gelijk viel met het momentum van ‘Q’, is ze verder gegaan met conference calls.

De Great Awakening is nu

We zitten nu midden in de Great Awakening. Blog met wat gedachten van mij. Voel je vrij om je eigen gedachten te vormen.

Remover of obstacles

Last night I was listening to a video by Santa Surfing, while repairing a mala for a customer. I had some difficulty with getting the thread through the guru bead.

Chaga elixir van Puur Nordic

Lekker: chaga elixir getest

Pippo van Puur Nordic las mijn blogs. En vroeg mij om een product uit te kiezen om te testen. Hoewel ik geen typische blogger ben, die voortdurend producten test, kon ik dit echt niet zomaar laten gaan. Want ik hou van chaga.

planeet aarde met ontelbare lichtjes.

Dark to light

Meditatie 11 mei 2020, ergens tussen 22 en 23 uur. Inzet van de meditatie is de bevrijding van de aarde.

There is light at the end of the tunnel

Verhoog je trilling, nu!

Een video waarin een een man vertelt over zijn profetische droom. En waarom het van zeer groot belang is om je trilling nu te verhogen.

Zoeken in deze site

Alle blogs