CD Shekinah


shekinahcd

Shekinah, dat zijn twee CD’s met ruim 120 minuten aan Nederlandstalige meditaties en muziek. Ik heb de CD geproduceerd in samenwerking met Hans van den Akker en Krijn Koetsveld.

De meditaties en activeringen op dit dubbelalbum brengen je terug naar de ervaring van de totale verbondenheid met de natuur, de kosmos en het alomvattend bewustzijn. Je ervaart jouw bestaan weer zoals het van nature is: één met alles en allen, in alle rust en vrijheid.

In de meditaties wordt een beroep gedaan op diverse vormen van bewustzijn die, net als wijzelf, elk hun eigen unieke vaardigheden hebben: de Antahkarana, Sandalphon, Shekinah, Lenduce, Sekhmet, Inanna en Maria Magdalena.

Live opgenomen

De meditaties zijn ontwikkeld en gesproken door Krijn Koetsveld en LIVE opgenomen in de kapel van het Woodbrookershuis te Barchem, een bijzondere omgeving. De live sfeer geeft de cd een speciale meerwaarde; de energie die ontstaat uit de interactie tussen spreker en deelnemers wordt moeiteloos doorgegeven aan de luisteraar. De aanvullende muziek is gecomponeerd en uitgevoerd door Hans van den Akker.

De speciaal voor deze productie gemaakte muziek helpt de luisteraar bij het ontwaken uit de meditatie maar kan ook geluisterd worden als meditatie op zichzelf. Nog in meditatieve sfeer wordt de luisteraar uitgedaagd om zich door de muziek te laten meevoeren. Met de meditaties op de cd’s vormt de muziek een organisch geheel. De vormen van bewustzijn, die beleefd worden in de activeringen, komen bovendien ook weer terug in de muziek. En dat is beslist geen standaard New Age muziek!

Lees meer over de CD, luister geluidsfragmenten en bestel op shekinahcd.nl

 

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs