Contact

SjaMama ontvangt tijdelijk geen cliënten. Voor vragen kun je onderstaand contactformulier gebruiken.

[contact-form to=’sjamama@gmail.com’ subject=’vraag vanaf sjamama.nl’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Je vraag of opmerking’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Voor een sessie bij sjaMama kun je terecht in IJsselstein, in het midden van het land. Behalve met de auto, ook goed bereikbaar met bus of tram. Klik hier voor de locatie en aanwijzingen voor vervoer en parkeren.

Afspraak in IJsselstein

Ik neem bij voorkeur de eerste keer per e-mail contact met je op. Als dat niet mogelijk is, vermeld dat er dan even bij en geef je telefoonnummer. Het is niet nodig om uitgebreid op je huidige situatie of klacht in te gaan. Het mag wel.

Een consult kost 60 euro (de prijs is onlangs verhoogd met 10 euro in verband met gestegen kosten).

Je kunt ervan uitgaan dat er maar één tot drie keer nodig is om weer verder te kunnen. Na je healingsessie kun je mij altijd mailen als je nog vragen hebt of iets met me wilt bespreken.

Vertrouwelijk

Overigens spreekt vanzelf dat al je persoonlijke informatie door mij als vertrouwelijk wordt behandeld en niet aan derden wordt verstrekt. De betaling beschouw ik als een vergoeding voor de tijd die ik aan jou besteed, al het andere is onbetaalbaar!

Bijsluiter/disclaimer: het gebruik van deze site en de uit deze site voortvloeiende diensten kan ernstige bijwerkingen hebben. Zo werden onder meer een toename van energie, verdwijnen van blokkades en gevoel van bevrijding gemeld. LOL!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.