Contact

SjaMama ontvangt tijdelijk geen cliënten. Voor vragen kun je onderstaand contactformulier gebruiken.

[contact-form to=’sjamama@gmail.com’ subject=’vraag vanaf sjamama.nl’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’Email’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Website’ type=’url’/][contact-field label=’Je vraag of opmerking’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]

Voor een sessie bij sjaMama kun je terecht in IJsselstein, in het midden van het land. Behalve met de auto, ook goed bereikbaar met bus of tram. Klik hier voor de locatie en aanwijzingen voor vervoer en parkeren.

Afspraak in IJsselstein

Ik neem bij voorkeur de eerste keer per e-mail contact met je op. Als dat niet mogelijk is, vermeld dat er dan even bij en geef je telefoonnummer. Het is niet nodig om uitgebreid op je huidige situatie of klacht in te gaan. Het mag wel.

Een consult kost 60 euro (de prijs is onlangs verhoogd met 10 euro in verband met gestegen kosten).

Je kunt ervan uitgaan dat er maar één tot drie keer nodig is om weer verder te kunnen. Na je healingsessie kun je mij altijd mailen als je nog vragen hebt of iets met me wilt bespreken.

Vertrouwelijk

Overigens spreekt vanzelf dat al je persoonlijke informatie door mij als vertrouwelijk wordt behandeld en niet aan derden wordt verstrekt. De betaling beschouw ik als een vergoeding voor de tijd die ik aan jou besteed, al het andere is onbetaalbaar!

Bijsluiter/disclaimer: het gebruik van deze site en de uit deze site voortvloeiende diensten kan ernstige bijwerkingen hebben. Zo werden onder meer een toename van energie, verdwijnen van blokkades en gevoel van bevrijding gemeld. LOL!

3 Replies to “Contact”

 1. Carl van der zanden schreef:

  Hoi Carola,

  Dank voor alle autobiografische b12-info op je site. Ik lees dat bij jou de bloedtesten ook okay waren en dat je toch begonnen bent met het innemen van hoge doseringen b12, en dat het jou heeft geholpen.
  Ik kamp al geruime tijd met behoorlijk wat klachten. Ik heb een normale bloedtest en een holo TC test laten doen en die waren allebei okay. Toch heb ik het gevoel dat er heel wat te halen valt als ik de b12 ga nemen dus ik ben er een dag of 5 geleden mee gestart. Hoe lang duurde de periode van verslechtering bij jou toen je begon met je b12 inname?
  Vriendelijke groet,
  Carl

  • sjaMama schreef:

   En dank aan jou voor je reactie! Ik gebruikte b12 (2 soorten, van https://vitamineb12nu.nl/) in combi met foliumzuur. Ik reageerde slecht op het foliumzuur en kreeg een terugval van alle klachten. Ik herinnerde me dat die waren begonnen door mijn zwangerschap, want er werd aangeraden om foliumzuur te nemen (en dat is nog steeds zo).
   Nu ik b12 neem in combi met folaat (dus de geactiveerde vorm) gaat het veel beter. Ik zou dus iedere vrouw aanraden om folaat te nemen bij de zwangerschap en zeker ook b12 erbij omdat er anders een onbalans kan ontstaan.
   Niet dat jij daar als man veel aan hebt, maar misschien toch een tip.
   Mijn ervaring is dat het minimaal een maand duurt voordat je echte verbetering merkt. Wel de actieve vorm nemen, de inactieve moet nog worden omgezet in je lichaam en als dat bij jou niet (goed) lukt krijg je er een probleem bij. Ik heb verhalen gehoord van mensen die injecties kregen bij de huisarts, altijd de inactieve vorm, die hadden de eerste week verbetering en daarna zakte het al weer af en op den duur is het steeds minder werkzaam of werkt soms tegen.

   Het probleem met bloedtesten is dat artsen daar veel te veel conclusies aan hangen. Ja, je kunt b12 aantonen in het bloed maar dat wil nog niet zeggen dat het ook op de plek komt waar het nodig is, in de cel.

 2. Niek schreef:

  The Cintari: Entering the Source Libraries of Kundalini
  De titel voor de avond is: The Cintari: Entering the Source Libraries of Kundalini

  In bovenstaande titel staat eigenlijk al de opsomming van deze Zoom-workshop.

  De Cintari-Beings hebben een zeer intieme relatie met de oorspronkelijke mens, en het menselijke ras in het voor gehele tekst zie website galacticheartcenter.nl van nanco immanuel onder cintari cintamani stenen.. Dank voor je info gr niek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs