De Great Awakening is nu

Het grote ontwaken is nu. Wie het fenomeen Q uit de VS al langere tijd volgt, zal de oren spitsen als het getal 17 voorbij komt. De beweging strekt zich uit naar alle landen, die onder de overheersing van een kleine elite waren, zo ook Nederland. Spot jij het getal 17 hier? Het artikel is bovendien van 17! mei. En hier?

We zitten nu midden in de Great Awakening. Wie de profetieën van de Maya, de Hopi en vele andere inheemse volken van heden en verleden kent, weet dat de aarde en veel van de mensen met haar, aan het ascenderen is. Wie had gedacht dat die het laatste stuk van die ascensieperiode er op deze manier uit zou zien?

Perspectief

Kijk nog eens naar het perspectief van de dieren uit de Zuid-Amerikaanse tradities. Even heel simpel uitgelegd.
De slang beweegt zich voort over de grond (tenzij het een boomslang is, maar dit terzijde), hij is de meester van het 2d perspectief en neemt alles waar wat hem voor de voeten komt. 😊
De jaguar is meester van het 3d perspectief, kan al een stukje verder zien dan de slang.
De kolibrie fladdert van de grond tot in de bomen, neemt nog meer waar dan de jaguar en beweegt zich in een 4d perspectief.
De adelaar/condor overziet het geheel en dat staat model voor het 5D perspectief.

Kijk je met je 3d perspectief naar de zaken dan word je beïnvloed door wat je rechtstreeks tot je neemt aan nieuws en ervaringen, maar ook door de lagere 4d, waar de angst in wordt geprojecteerd.

Ruileconomie vanuit overvloed

Als je wel weet dat het nieuws gemanipuleerd is en je zeker weet dat je jouw prik niet gaat halen, maar wel bang bent voor mensen die wél de prik hebben, om het even kort te omschrijven, beweeg je je in het 4d perspectief. Soms met een dip naar de lage 4d als het gaat om strijden tegen het kwaad. Soms naar de hogere 4d, als het gaat om het bouwen van nieuwe gemeenschappen, het delen van kennis en ervaringen. Het valt me op dat dit regelmatig komt vanuit de vraag: “Wat heb ik nodig als er straks schaarste is?” Een ruileconomie die vanuit schaarste ontstaat is een heel andere dan die vanuit overvloed beweegt.

We kunnen onszelf miserabel maken of sterk. De hoeveelheid werk is hetzelfde.

Er zijn mensen die leven vanuit een 5d perspectief. Ze zien het Plan, ze voelen het Plan. Ze kijken met hun hart. Ze beseffen dat dit hele spel draait om de ascentie. Ze houden het totale plaatje voor ogen en ze werken, vaak energetisch, voor het collectief. Hun handelingen zijn afgestemd op wat zij wensen voor het collectief. Ze nemen ook waar in de andere perspectieven en soms kunnen ze een dipje ervaren, even meegetrokken worden in de angst van de lagere 4d. Ze weten dan dat ze nog iets op te ruimen hebben qua karma, oude banden, enzovoort. Soms is het nodig dat ze iets langer in de lagere 4d verblijven omdat het opschoonwerk wat langer duurt. De donkere nacht van de ziel.. een bekend thema. Meestal zijn ze snel weer de lagere 4d uit. Ze zullen nog steeds graag meedoen met de nieuwe initiatieven, maar dan gericht op het weten dat er op deze aarde genoeg is voor iedereen!

Evenwichtig samen leven

Waarvoor schrijf ik dit eigenlijk? Waarschijnlijk voor mezelf. Want iemand die vooral in het 3d perspectief vertoeft, leest dit niet. Iemand in 4d zegt misschien: wat bazelt zij nou over 5d, als ik een kogel op je afschiet gaat die echt niet afketsen hoor (geleend van vriendin Joky).

Zoals de slang niet kan fladderen en dus niets van het perspectief van de kolibri begrijpt. Hooguit een lekker hapje, mocht de kolibri eens naar beneden vallen. En de jaguar die de adelaar niet kan volgen..
Toch heeft een ieder zijn eigen waarde in het geheel. Zoals de dieren evenwichtig samen kunnen leven in het domein van de aarde, kunnen mensen dat ook!

Het is wel zaak dat de donkere krachten, die al miljoenen jaren op aarde het spel spelen, ergens anders hun activiteiten voortzetten. Er lijkt geen einde aan te komen en toch is dat einde in zicht. Je moet het alleen wel willen en kunnen zien (en voelen).  

Signalen

Terug naar 17. Als je het hebt gevolgd, weet je ook dat er een groep is die al decennia lang bezig is om de aarde te bevrijden van de tirannen. En ze geven daarbij signalen af aan de mensen die het snappen. En een van die signalen is het getal 17. Als je de link bovenaan hebt bekeken, zie je dat nu het NOS aan de beurt is. Ze verwerken het getal in hun nieuwsbericht. Dat betekent dat ze al een beetje omgedraaid zijn, ten goede. En als dit binnenkort vaker voor komt, dan weten we het zeker!

Hier is een mooie video van Karina Schuil, die na duizenden views onlangs van youtube werd verwijderd. Net zoals de video’s van vele andere waarheidsvinders. Ik stuurde de video regelmatig naar anderen, omdat Karina duidelijk uitlegt wat de Great Awakening inhoudt. Warm aanbevolen!

  • Hier is de link naar de video op Bitchute, om te openen in een groter scherm.
  • Naschrift: Ik slijp soms nog wat aan mijn teksten. Het kan best zijn dat ik hier nog eens terug kom en wat verbeter of anders formuleer. Niemand is perfect en iedereen is een perfecte creatie vanuit de Bron. 🙂
Delen:

3 Replies to “De Great Awakening is nu”

  1. Karina schreef:

    Wat leuk, Carola, ik kwam mijn eigen video tegen op jouw blog toen ik iets zocht op google (-:

    Dank je wel & mooi dat je mijn video vaak deelt met anderen. Een tweede is aan het onstaan…

    Liefs, Karina

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs