Dus jij denkt dat.. jij hier niet thuishoort?

Dus jij denkt dat..

Jij hier niet thuishoort?

Er is een hele generatie indigo’s en kristalmensen. De meesten (kristalmensen) bevinden zich in de generatie die nu in de twintig is, maar ouder dan dat ben ik ze ook tegen gekomen (indigo’s), zelfs van meer dan 40 jaar. Zij voelen zich niet thuis op deze planeet. Ze menen te voelen wel dat ze ergens anders vandaan komen. Deze planeet ervaren ze als koud, ongevoelig, vreemd. Ze willen terug naar huis! Ze denken dat ze per ongeluk hier zijn beland. En ze denken allemaal dat ze de enige zijn die dit ervaren.

moeder aarde

Stop met deze gedachten

Dan nu de clou: STOP onmiddelijk met deze gedachten! Uitgaande van het feit dat deze Aarde een zône is van Vrije Wil (ja inderdaad, dat is een andere discussie) moet je wel concluderen dat jij hier niet per ongeluk bent, maar met een specifiek doel! Misschien heel simpel omdat je het feestje hier wil meemaken. En wat jouw doel is, dat zul je gaan uitvinden.
The ‘powers that were’ hebben allerlei technieken gebruikt om jou te versterken in het idee dat jij hier niet hoort. Verdovende medicatie, drugs, mind control, etcetera. Of het idee is gewoon in je bewustzijn geplant. Ze wilden jullie maar al te graag van deze planeet af duwen. Wees je ervan bewust en laat het niet gebeuren!

Ga ervoor zitten en word het je tot in elke vezel bewust, jij hoort hier! En dan hup, aan het werk!

En houd deze info niet voor jezelf maar vertel het door aan anderen die er nog mee worstelen…. Jij maakt het verschil..

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs