Gesprek tussen drie heren

Een video van Mark Devlin viel me op en ik heb de voor mij belangrijke punten losjes vertaald. De twee mannen uit Oostenrijk (Erril en Steve) die hij interviewt leggen uit: We leven in de slechtste tijden of de beste tijden, het ligt er maar aan hoe je er naar kijkt:

Als je kijkt naar de principes van de natuurlijke wetten, dan valt het principe van polariteit op. Extremiteiten ontmoeten elkaar. In de meest donkere tijden zal er dus ook het meeste licht zijn. Kijk dus naar deze tijd niet vanuit het oppervlak van de realiteit maar naar wat je NIET ziet van de ijsberg.
De zogenaamde machthebbers claimen dat zij de aarde bezitten en dat zij kunnen dicteren wat de wet is. Wij hebben de lui ontmoet die deze hele Truman Show hebben georganiseerd.

Vanuit een ontwaakte staat kijk je naar de ‘wetten’ en je zegt tegen de de uitvoerders van die wetten: wanneer heb ik een contract getekend met jou? Je spreekt ze op hun private toestand aan. We vinden nu uit wat de echte wetten zijn. Het is verder allemaal bluf. En de situatie is dat de verborgen puppet masters zelf richting gevang zullen gaan.

Maar 27 individuen

Politie, militairen etc in Oostenrijk zijn al aan het omdraaien, ze scharen zich aan de zijde van de manifestaties. De politievakbond heeft al aangekondigd dat ze niet gaan handhaven op de onge-jeweetwelde mensen. Ook de militaire vakbond sloot zich aan. Politie raakt uitgeput vanwege de constante manifestaties. De leiding strooit het idee rond dat het de schuld is van de manifestaties. Dus ze proberen iedereen in de slachtofferrol te houden. Maar ze gaan steeds meer de olifant in de kamer zien en dat is aansprakelijkheid. Dus naast je uniform heb je ook nog de privé rol van burger. Je kunt ze aanspreken hierop. Wij stellen hiermee de wetten op en dat is om het gehele criminele systeem dat criminelen beschermt, te ontmantelen. Ze houden op als je ze aanschrijft als burger, in kleine letters. Dan verdwijnen hun boetes, bekeurigen en dergelijke. Er zijn maar 27 individuen die getekend hebben voor agenda 2030. Die bepalen waar het heen gaat met deze wereld. Maar zo werkt het, het is allemaal gebaseerd op contracten (vergelijk de recente uitgekomen contracten van onze regeringsleiders met het WEF). Dus waar is ons contract met hen? Ik heb nooit getekend. En daarom kunnen wij dit ontmantelen.


De mind control van de main stream media (MSM) moet ook veranderen. Nou, de alternatieve media is soms nog slechter, want die adverteren de leugens van de MSM continu. Het is allemaal een circus. Ze draaien in cirkels rond, angst angst angst. Ze praten over wat ‘zij ons aandoen’. Waar zijn de oplosssingen?

Het probleem is enkel de focus! Wij halen die lens eraf. Het gaat niet over een 4us. Het gaat over de kolonisatie van de aarde en het oogsten van zielen. En daar praat niemand over. Steeds dezelfde spelers in dit netwerk. Wie zijn de echte spelers en hoe dagen wij ze uit? Het is een vampirisch bolwerk, het zijn geen mensen die andere mensen iets aandoen. Hun keizerrijk wil de hele aarde koloniseren en overnemen en zij hebben hier niet het mandaat voor!
Wij hebben rechtstreekse ervaring met hen en we confronteren ze.

Luister vanaf 15:38 zelf naar hun ervaringen hiermee, om diverse redenen beschrijf ik het niet.

Geluidsbestand op bitchute, mocht de video op youtube verwijderd worden:
https://www.bitchute.com/video/5PycfKTb2w5P/

Er zijn oplossingen

De dark cult probeert het menselijk voertuig aan te passen aan hun frequentie (prikken, transhumanisme) om vervolgens hun eigen entiteiten hierin te laten incarneren.

Ze recruteren mensen door ze over te nemen. Dit gebeurt dus ook bij truthers. Men heeft het zelf niet eens door.

Je kunt ze buitenspel zetten door simpele vragen zoals: wat is jullie legitimiteit om deze wetten door te voeren, deze acties te doen? Want die hebben ze niet. En ze zullen je daarbij ook altijd proberen te recruteren.

Zij maken gebruik van de elektrische piramidekrachten. Wij hebben de omgekeerde piramide toegevoegd die het geheel balanceert. Dat vormt de merkaba.

Vrije wil in het universum

Over vrije wil in het universum: de eerste dominosteen zal vallen in Oostenrijk, zeggen deze heren. Als je iets uitzendt, komt het in het collectief en dan treedt het honderdste aap effect in werking.

Do not consent! Doe er niet aan mee! Wat zou er gebeuren als je de boete niet aanneemt die ze je op straat willen geven? Wat als je zegt: “ga ik niet mee akkoord”, als ze aan je deur komen?
Ook het idee wat ze nu uitzenden in Oostenrijk, dat je een jaar gevangenisstraf krijgt als je je niet laat prikken, het is gebaseerd op niets en dat weten ze. Zeg Nee! En als ze fysiek worden, zijn wij geoorloofd om ons te verdedigen, dat is de natuurlijke orde in het universum. Het is de regel in de natuur. Ze noemen het Divine Violence.

Mark Devlin noemt Australië als de eerste dominosteen. Waarom nu juist Oostenrijk als eerste land dat er vol in gaat?

Je kunt alleen maar de hele planeet van hen terugnemen, er is geen uitzondering voor je eigen veilige community of gebiedje. Alles of niets dus. All roads lead to the devil – alle wegen leiden naar de duivel, luidt het aangepaste gezegde.
Omdat we het kwaad in de ogen moeten zien, om ermee af te rekenen en het te overstijgen. En voor hen, de dark cult, leiden alle wegen naar ons. Het is het nulpunt waar beide zijden elkaar ontmoeten.

Waarom Oostenrijk? Geen idee eigenlijk, zeggen de heren: We hebben info dat het hart chakra van Europa (of de wereld?) in de berg Huntersburg in Oostenrijk ligt. Het heeft ook te maken met de cultuur. Mensen hier tolereren geweld door de politie niet. De tijd van het Nazi regime zit nog heel stevig in het onderbewuste van de bevolking. Mensen herkennen het. En dat de dark cult hier zo’n haast maakt is een goed teken, ze moeten nu hun ware gezicht tonen. Het is eigenlijk zo dat wij aan het roer staan en niet zij. Ze laten ons graag geloven dat zij de baas zijn en wij hun slachtoffers, maar dat is niet zo, het is omgekeerd.
Ze doen wat ze doen omdat wíj doen wat we doen (komt aardig overeen met wat Tijn Touber beschrijft in zijn boek Time Bender, red). Zij zijn bang voor ons. Ze moeten nu alles uit de kast halen want het is hun laatste kans.

Moreel kompas

Het gaat allemaal om je morele kompas. Dit moet echt meer in het alternatieve domein bekend worden. JIJ staat aan het roer, wij sturen straks samen alle politici naar huis. Om na te denken over wat ze de laatste twee jaar hebben gedaan, wat ze de mensheid hebben aangedaan. En iedereen zal beseffen dat het enige probleem dat we hadden, de regeringen zelf waren. “Governmentalism – mind virus!”

Het merendeel van de mensen in de regeringen en daarbuiten hebben gelogen tegen zichzelf en hebben niet hun innerlijke werk gedaan. Er komt een tijd dat er heel veel healing wordt gedaan op deze planeet.

Ayahuasca en plantmedicijnen

Even over ayahuasca, het is niet wat iedereen denkt. Het is geen toeval dat de betekenis zo verdraaid is. En de betekenis van echt sjamanisme. Kijk, Erril hier noemt zich géén sjamaan. We noemen het hier sjamanisme zodat je het kan duiden. Maar het is eigenlijk allemaal energiewerk. Sjamanisme is diep verankerd in alle culturen van de menselijke natuur. Erril: Sjamaans werk is nauwelijks uit te leggen want je houdt je bezig met de krachten uit het ongeziene. Je houdt je bezig met het aspect van de projector in plaats van de projectie. Niet de realiteit waarin we leven maar wat reflecteert die realiteit die we ervaren. Ik doe mijn werk achter de schermen en laat het uitwerken in het fysieke. En Steve vertaalt dit in begrijpelijke termen voor de gemiddelde mens.

Carl Jung zei dat verlichting niet gebeurt niet door je figuren van licht voor te stellen maar door het donker bewust te maken. Je moet het donker onder ogen zien en je kunt alleen transformeren wat jij aan kunt kijken. En het donker heeft alle spirituele waarheden gemanipuleerd.
Maar de tijden zijn veranderd, wij zijn nu aan zet en ze volgen onze orders op. Zelfs als dat niet zo lijkt. ZIJ moeten reageren op wat WIJ doen, daarom wordt hun plan zo versneld. Het is allemaal bluf en intimidatie.

De kracht van intentie beschermt. Wij hebben ayahuasca gebruikt om realiteiten en tijdlijnen te veranderen, wij hebben dit gebruikt om de cult aan te pakken. Alles is mogelijk, interdimensioneel reizen, etc. Wat zij hebben gedaan in het verleden, is de tijdlijn(en) wijzigen. En nu veranderen wij het terug naar de natuurlijke staat. Ze hebben al verloren alleen ze moeten nog pas op de plaats maken.

Wij zien nu de laatste twee weken veel meer mensen uit hun slachtofferrol komen en nee zeggen. Het zit al in het collectieve veld!

Het enige wat er was is een oude man die zich verstopt achter een gordijn.. (Wizard of Oz) en iedereen in angst probeert te houden. Meer niet.

Waar kun je Steven en Erril vinden? O.a. op het youtube kanaal van Steve, het is er opmerkelijk genoeg nog steeds.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs