Het Denkende Hart verhuisd naar sjaMama

logo Het Denkende HartHet Denkende Hart was een van mijn andere sites, met oefeningen en meditaties en artikelen van diverse bronnen. Ik heb besloten om deze site af te sluiten en de artikelen op sjaMama te plaatsen. Voortaan vind je al mijn berichten over esoterie, spiritualiteit, meditatie en dergelijke op deze plek!

Het Denkende Hart was een project waar ik me een tijdje heerlijk mee heb uitgeleefd. Zonde om al dat werk de deur uit te doen, ik heb veel zitten vertalen en bedenken. Er komen af en toe nog vragen en reacties. Daarom heb ik alle blogposten verhuisd naar sjaMama. Ook een leuke technische uitzoekklus, waarvan de kennis me nog wel eens van pas kan komen. Meteen iets lezen van Het Denkende Hart? Kijk eens naar deze krachtige meditatie/transformatie die ik zelf nog regelmatig beoefen: Absolutie, de overtreffende trap van vergeving.

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs