Lees dit eerst

De praktijk van sjaMama is (voor onbepaalde tijd) gesloten

Meer dan 10 jaar heb ik sjamaanse healing gegeven aan mensen die mij vinden via deze website. Ik volgde een hele reeks van cursussen en doorliep diepgaande spirituele processen om mijn cliënten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Helaas bleef ik zelf bij vlagen ontzettend moe, uitgeput zelfs. Een hele reeks van lichamelijke klachten kwamen daarbij. Tot een punt dat ik dacht: “Nu ga ik eerst mezelf helpen!”

Daarom besloot ik voorlopig geen cliënten meer te ontvangen.

Mijn persoonlijke reis loopt van vitamine b12 tekort, tot het transformeren van angst. En waar de reis eindigt, weet ik nog niet. Ik ben onderweg en ga diepgaande processen door maar ik laat me ook verrassen.

Vitamine B12 tekort: naar schatting meer dan de helft van de mensen heeft dit! Dus misschien jij ook wel? Lees verder in mijn blog als meer wilt weten. Over het transformeren van angst heb ik ook geschreven, je vindt het hier en hier.

Bloggen

Nieuwe inzichten, een video of artikel dat mij raakt. Ik moét er dan iets over schrijven. De blogs van een andere website van mij, Het Denkende Hart, heb ik ook erbij gezet. Je zult af en toe een nieuw blog op deze site aantreffen.

Hieronder mijn originele introtekst.

Ik ben in de wereld, maar niet van de wereld..

“Ik voel me niet compleet.”

“Het lijkt wel of ik een stukje van mijzelf mis.”

“Die hinderlijke gewoontes, ik wil er vanaf.”

“Ik wil iets veranderen, maar weet niet goed wát.”

“Heb al diverse hulpverleners gezien, maar ik kom niet veel verder.”

“Ik heb het gevoel dat ik niet thuishoor op deze planeet, dat ik niet van hier ben.”

“Wat mijn probleem is, weet ik al, maar ik kom niet veel verder daarmee.”

“Ik heb het gevoel dat ik altijd pech heb, daar wil ik vanaf.”

Sjamanisme, de weg van het hart..

2 Replies to “Lees dit eerst”

 1. Louis Kooij schreef:

  Beste sjamama,ik ben een man van 60 jaar en heb vanuit de wieg altijd sterk in mijzelf geloofd met het gevoel dat ik hier al op aarde geweest ben. leren op school vond ik verschrikkelijk jezelf ontplooien veel belangrijker gelukkig kon ik dat volledig,mijn vader was boer.Dus kan trots op mijzelf zeggen ik ben opgegroeid tussen de kikkers en in de prut .en ben nu zover dat ik echt alles los kan laten dat komt door een doods ervaring daardoor kost het geen kracht maar krijg ik kracht.Mijn kracht haal ik ook uit omgekeerde psygologie aan als je er niet uitkomt ligt het antwoord aan de andere kant .Als ik in een depressie zit voel ik mij leeg maar voldaan ,omdat ik weer iemand geholpen heb,angst en falen deze woorden bestaan niet bij mij.waar ik altijd naar luister is de stem van hout en bomen daardoor kan ik met hout grenzen verleggen.Google ook eens naar kooijhoutbewerker facebook

  Groetjes,louis kooij

  • sjaMama schreef:

   Ik heb gekeken op facebook. Wat een prachtig vakwerk zeg. Ik begrijp goed hoe je verbonden bent met het hout element en de bomen. Dat ben ik ook, maar op een andere manier. Die verbinding heb ik meegekregen via mijn opa. Met hem was ik heel vaak in de natuur. Hij wist alle hazelnoten, bramen, bosbessen en cantharellen e.d. te vinden en daar maakten we met de hele familie lekkere dingen van. Ik voelde en voel me nog altijd verbonden met de natuur, ook al woon ik in een gewone straat nu.
   Dank je wel voor je persoonlijke verhaal! Lieve groet, Carola

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs