Jelaila Starr en haar compassion creator calls

De info van Jelaila Starr volg ik al járen. Om de een of andere reden is ze in Nederland niet zo heel bekend en dat is jammer. Ze werkt o.a. met de bewoners van Niburu.
De berichten op haar website gaan terug tot 1997 (!) en bevatten veel basiskennis over Ascentie, vorige levens, DNA heling, emotional clearing, galactische historie, manifestatie, starseeds, walk-ins, enzovoort.

Met haar cursisten en mensen die haar berichten volgen werkt Jelaila aan multidimensionale templates om de meest optimale tijdlijnen voor onze planeet vorm te geven.

Ze heeft jarenlang video’s met updates gemaakt op YouTube maar sinds de start van de censuur aldaar van een paar jaar geleden, die gelijk viel met het momentum van ‘Q’, is ze verder gegaan met conference calls.

Jelaila blijkt zeer wakker en goed op de hoogte van wat er achter de schermen speelt. Hier wat nuttige info uit een van haar laatste compassion creator calls (in mijn eigen woorden).

Medbeds

In deze conference call van 17 mei 2021 heeft ze het over de medbeds. Ze zegt dat wij op een negatieve tijdlijn zaten met betrekking tot dit onderwerp maar dat is inmiddels gewijzigd in een meer positieve tijdlijn.
De voormalige tijdlijn bestond eruit dat er een ‘fake alien invasion’ zou plaatsvinden, waarbij medbed tech zou worden gepresenteerd. Mensen stonden ervoor in de rij en het deed best veel goeds. Maar: de mensen raakten afhankelijk van de onechte aliens… ze raakten daardoor in de ban van … ze noemt dat niet maar ik denk dat ze de Cabal bedoelt.

De gewijzigde tijdlijn houdt volgens Jelaila nog steeds een fake alien invasie in, maar de medbeds zijn daaraan niet meer gekoppeld.
De medbeds zijn een technologie afkomstig uit de geheime ruimtevaart programma’s, de Secret Space Programs (SSP).
Als men onderweg een ziekte of ongeluk kreeg kon men niet even terug naar een aards ziekenhuis, vandaar dat er wel een eigen technologie moest worden ontwikkeld.

Ze zullen verspreid gaan worden op aarde, onder andere in ziekenhuizen. Nu, op de gewijzigde tijdlijn, is de tech in handen van diegenen die pro-mensheid zijn en dus niet tegen ons.

Ik (sjamama) heb een video gezien waarin een vrouw vertelt dat zij met medbeds heeft gewerkt in de SSP (secret space programs) en dat mensen die de mRNA prik hebben genomen hier helaas niet kunnen worden geholpen, omdat er geen zuiver DNA sample kan worden verkregen wat nodig is voor de behandelingen.

Bij de medbed tech wordt nanotechnologie gebruikt. Dat kan bij velen onder ons een terughoudende reactie oproepen. Toch is nanotech niet altijd per definitie slecht. Het gaat erom wie de controle erover heeft.

Wat gebeurt er met de nanotech die in je lichaam achterblijft na de healing? Kan dit tegen je worden gebruikt, bijvoorbeeld met frequenties?
Jelaila zegt: Wat ik heb gezien in mijn download van informatie is dat dit aspect op de andere tijdlijn zat, niet op de nieuwe die we onlangs hebben betreden. We zijn echt op een hogere weg beland.

Na dit gedeelte is er gelegenheid voor bijdragen van deelnemers, om elkaar te informeren over nuttig of opmerkelijk nieuws.

Phoenix Lights

De eerste deelnemer noemt een reading van Tarot by Janine, over de zgn. Phoenix Lights. Janine kreeg als info via haar reading dat dit hologrammen waren, gedaan als een test om te zien hoe mensen zouden reageren.

Een ander noemt dat dit onderdeel kan zijn van Project Blue Beam, waarmee projecties kunnen worden gemaakt om de mensheid te beïnvloeden.

She stares at the stars wallpaper

Psyop

Het gesprek gaat verder over:

Dr. Fauci en de periode van de grootste psyop aller psyops waar we nu mee te maken hebben. De enige manier om te kunnen onderscheiden wat klopt of niet, is om je innerlijke kompas te volgen. Onze 3d-ogen kunnen worden misleid maar onze innerlijke begeleiding niet. En je kunt leren hoe je hiermee werkt.

Over de ‘prikjes’ en het afstand houden van elkaar. Laat 6 voet (zoals in Engeland en de VS) nu net de gemiddelde afstand zijn dat mensen kunnen zich met elkaar via hun hart kunnen verbinden.. (bovendien is het gemiddelde aura ongeveer 6 voet groot.

Over hoe nu in de truthers community het idee wordt ingebracht dat geprikte mensen besmettelijk zijn (of het nu waar is of niet, het zgn. shedding).

Over het idee dat Il Donaldo Trumpo (de President) zo veel moeite heeft gedaan om al die kinderen uit de ondergrondse locaties te redden en dan nu de kinderen laat prikken, dat kun je toch niet met elkaar rijmen? Daar moet een oplossing voor zijn, dat kan niet anders.

Over dat Cirsten W zegt dat er een ’tegengif’ is voor het 2e shot, iets dat de nano erin onschadelijk maakt en je DNA herstelt naar de originele staat. Klopt het? Jelaila en de deelnemers aan de call weten het (nog) niet. En ik ook niet.

Cirsten W lijkt geen eigen mediakanaal meer te hebben maar een zoekopdracht op bitchute levert genoeg op. Ik (sjamama) heb van iemand anders gehoord die zegt dat herstel niet mogelijk is, omdat de medbed technici na het prikkie niet kunnen beschikken over jouw originele dna voor de analyse die voorafgaat aan de behandeling.

Over 5G en over 6G, dat heel goed een helende frequentie kan zijn. Trump heeft gezegd dat hij 5G heel snel wilde uitrollen en daarna 6G. En hij weet echt meer over dit soort frequentietechnieken hoor, zijn oom was immers degene die betrokken was bij het inventariseren van het lab van Nikola Tesla.

Jelaila heeft het ook even over het idee dat de whitehat alliantie de darko’s nu dwingt om hun scenario’s te versnellen, zodat het gaat opvallen. Misschien worden er nog wat meer mensen wakker.
We zijn in een oorlog om de mind van mensen, maar het is wel zo dat volwassenen altijd een keuze hadden.
Voor mensen die toch spijt krijgen dat ze de spuit hebben genomen, zal er wel een antigif komen/zijn. Ze worden ontwikkeld ‘as we speak’.

Alle calls zijn ook te vinden op haar website onder het kopje Library en dan Creator Calls.
Maar snuffel vooral ook eens door de andere onderwerpen aldaar!

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs