Judy Satori, de Taal van het Licht

Judy Satori, afkomstig uit Nieuw-Zeeland, begon in 1999 haar praktijk en workshops als energiewerker. Ze werkte daarvoor in PR en marketing en studeerde drie jaar allerlei vormen van healing. Judy werkte met meerdere gidsen. Inmiddels was ze ook afgestudeerd fysiotherapeut, dus ze had een goede kennis van de fysionomie van het menselijk lichaam.

In 2002 hebben Judy’s gidsen (inmiddels de Elohim, het creatie-aspect van de Bron) haar te kennen gegeven dat ze nog serieuzer aan het werk kon gaan. Ze vertrok naar Bali, waar ze zes weken in eeh klein hutje midddenin de rijstvelden verbleef. Elke dag kreeg ze haar lessen van Spirit. Met name over het belang van het opschonen van DNA, en wat dat betekenen zou voor de komende workshops.

Ze begon te begrijpen dat ons DNA hier in de derde dimensie, in functie beperkt is. Ze kreeg door dat de aarde aan het eind van de grote cyclus van 26.000 jaar uitgelijnd zou worden met het galactisch centrum. Dan zou de aarde in een vernieuwd energiepatroon van vijfdimensionale energie gaan draaien. Er werd haar verteld dat er eigenlijk vier van dergelijke grote cycli van 26.000 jaar zijn geweest en dat we nu aan het eind van de laatste zitten.

De aarde is ooit een vijfdimensionale planeet geweest en werd Tara genoemd. Ze was teruggevallen in bewustzijn en vibratie, vanwege en rebellie van engelen in de lagere hemelen.

Upgrade in bewustzijn

Judy Satori, picture youtubeJudy vertelt op haar website dat het in feite een eerherstel voor de aarde zal zijn om weer in de vijfde dimensie te vertoeven. Maar omdat het energetisch niveau veel hoger zal zijn, is het wel nodig dat het lichaam van de mens voorbereid wordt, dat is wat zij te horen kreeg in die sessies in het rijstveld. Het lichaam van de mens zou door processen van uitlijning en regeneratie moeten gaan. Er werd haar uitgelegd dat een upgrade van het fysieke lichaam verbonden was met een upgrade in bewustzijn. Voor de grote aardeverandering is het echt nodig dat de mensen gedachten ontwikkelen van vrede, liefde en eenheid met alle leven.

Het was haar inmiddels duidelijk dat haar rol in het proces, het opnieuw coderen van het menselijk DNA zou zijn. Tijdens een lezing die zij gaf in 2002 begon ze spontaan een taal te spreken die haar eigen oren niet herkenden. Het bleek een energieactivatie te zijn die haar publiek voorbereidde op de komende nieuwe tijd.

Judy begon te werken met de sterrewezens. Hoewel ze daar altijd een beetje weerstand tegen had gehad. Toch besloot de de raad van haar gidsen op te volgen. Judy werkte achtereenvolgens met diverse christusrassen, eerst de Hathors, dan de Arcturians en de wezens van Sirius. Ze voelden hun liefdevolle energie en begreep dat zij net zoals wij zijn. Alleen hun lichaam is aangepast aan een andere wereld.

Stargates

Er werd Judy verteld dat vanaf het jaar 2000 diverse stargates of portals in de ruimte geopend werden. Daardoor kon hoger dimensioneel licht (en licht is energie) de aarde bereiken, in voorbereiding op de grote aardeverandering naar een vijfde dimensie.

Bij het openen van ieder portaal zou er een groep mensen, die daarmee resoneerden worden geactiveerd (wakker worden) en zich herinneren wat de afkomst en doel van hun ziel is!

Christus-sterrenrassen

In haar workshops heeft Judy inmiddels gewerkt met alle christus-sterrenrassen. De Pleiadiërs, Hathors, Syriërs, wezens van een aantal delen van Orion, Arcturus, Andromeda en Lyra, die binnen de 12 dimensies van de ‘lagere werelden’ binnen dit melkwegstelsel werken.

Zij doen dit voor God (de Bron), voor het goede en ze zijn verbonden met de zogenaamde Wet van Een (Law of One). Dat is precies de definitie van een christuswezen, volgens Satori. (En het heeft niets te maken met het christelijk geloof op aarde, maar dat is er wel van afgeleid. Er zijn veel ‘vervuilde’ begrippen op aarde. HDH)

Er zijn andere buitenaardse rassen die heel andere plannen hebben, maar jouw wil en jouw liefdesenergie kunnen een dam opwerpen tegen hun energieën, aldus Judy.

Volle maan transmissies

Satori legt uit dat het doel haar nu duidelijk is. De focus van haar werk ligt nu op het herscheppen, opnieuw balanceren en herstellen van het DNA. Zij doet dat sinds kort ook tijdens volle maan transmissies. En ze zorgt dat deze energie gratis beschikbaar is voor alle mensen.

Iedere maand, bij volle maan zal er informatie op haar website beschikbaar komen die je kunt gebruiken bij het ascentieproces, plus een energietransmissie van de Elohim.

Het lichaam van Judy is de afgelopen 15 jaar al door veel van deze veranderingen heen gegaan (dat zie je ook wel aan haar, HDH). Daarom begrijpt ze als geen ander hoe belangrijk deze processen zijn.

“Stuur alsjeblieft deze informatie door naar vrienden, familie, naar allen die openstaan hiervoor,” aldus Judy.

Aanbeveling HDH

Op de website van Judy staat een schat aan (gratis) materiaal, veel kun je downloaden in mp3. Haar lijst van begrippen is erg informatief, HDH zal er binnenkort een vertaling van maken. Ook zullen we nog een of meerdere vertalingen van haar transmissies geven. Wordt vervolgd!

Als jij geraakt wordt door haar sterrentaal, overweeg dan eens om de cd met muziek van haar aan te schaffen (kan ook via mp3 download). Is echt prachtig!

Hieronder een impressie van een van de nummers:

 

Delen:

4 Replies to “Judy Satori, de Taal van het Licht”

 1. Liloor schreef:

  Het klinkt fantastisch, alles wat ze mee heeft gemaakt, nog mee maakt en door wil geven aan de wereld, de mensheid, ik vind alleen dat de prijzen van haar producten schandalig hoog liggen. Alles wat opgenomen is (CD’s of mp3’s, maakt niet uit) die kunnen voor veel en veel minder aan geboden worden. It smells funny….

  • sjaMama schreef:

   Hebben we het niet over de aloude discussie of spirituele diensten niet gratis aangeboden zouden moeten worden? Die discussie voer ik al een tijd niet meer.
   Voor wat betreft de prijzen van bv haar cd’s, ja die vind ik ook wel hoog. En cd’s zijn voor ons in Europa ook duur qua verzendkosten. Bovendien doen wij veel meer met mp3,toch?

 2. Willy Hensen schreef:

  Zojuist heb ik, via een verloren gewaande vriendin, met haar kennis mogen maken. Wat zij biedt, is in mijn gevoel en vibrationele ervaring, heel bijzonder. Onbetaalbaar voor mijn spirituele ontwikkeling én dus ook voor mijn gezondheid, levenslust en levensenergie.
  Ik heb dit gevoel ooit twee keer eerder mogen ervaren:
  – bij het zelf zingen van de Irdin taal, de meest oorspronkelijke klanken waar alle talen uit voortgekomen zijn.
  – bij een sessie bij Jaten Jewell (? Mogelijk schrijf je de naam anders maar door verhuizing zitten deze spullen nog in de opslag). En zijn dag in België. Of was het een weekend? Over de Lemurische energie.
  Ik vind het wonderbaarlijk wat ik dan in mijn lichaam mag voelen. En ook nu bij haar.
  Dit is m.I. onbetaalbaar en ook zij moet ergens van kunnen leven. Nu ik het kan (71 jr.), geef ik gratis sessies en workshops of men kan een vrijwillige bijdrage geven die naar een kindertehuis in Afrika gaan. Daarvoor vroeg ik er geld voor om ervan te kunnen leven.

  • sjaMama schreef:

   Ha Willy, wat bijzonder dat je dan hier uit komt. Over de Irdin taal weet ik nog niets, dat klinkt interessant.
   Ik wens je licht op je pad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs