Karma opschonen, mp3’s van Judy Satori

Judy Satori heeft weer nieuwe activaties gemaakt om karma op te schonen. Je kunt per dag een activatie  los beluisteren, maar het Karma Klear materiaal gebruik je het liefst drie maal achter elkaar, elke dag, voor een periode van zeven of 21 dagen. HDH schreef eerder over Judy, zie het artikel hier

Als je de Karma Klear mp3’s van Judy gebruikt, doe er dan geen andere meditaties of activaties over karma naast. Je mag gerust luisteren naar ander werk van Judy, maar niet het andere Karma Klear werk. Mix die dingen niet, zodat je het volledig potentieel van de oefeningen benut.

Uitleg over het Karma Klear werk

De Karma Klear energie-activaties zijn ontworpen door Spirit om snel zich herhalende en saboterende gedachten en emoties te zuiveren. Die terugkerende patronen van gedachten en gevoelens beperken ons zodat we ons potentieel niet kunnen bereiken en het beperkt ook ons plezier in het leven.

Iedere gedachte die we creëren, of het nu in dit leven of in een vorig leven is, heeft een vibratie oftewel een tonale frequentie.
Onze gedachten en overtuigingen in respons op traumatische, verontrustende ervaringen in dit of een vorig leven, laten een energetisch residu achter in ons energieveld. Zo ongeveer als een serie valse noten of valse vibraties die te horen zijn in een harmonieus stuk muziek.

Als menselijke wezens zijn we energie, die uitgekristalliseerd is in een vorm. We hebben een energetische anatomie, een centrale (vertikale) energiegenerator die uitgelijnd is met de ruggengraat, en chakra’s die energie doorgeven en distribueren door het lichaam en het auraveld.

En op basisniveau is onze hele energie anatomie gecreërd vanuit een grondtoon, een noot, van de ziel. Net zoals op fysiek niveau de cellen en de organische structuur van je lichaam gebaseerd zijn op het atoom. Wat op zichzelf al een energiestructuur is.. Het is niet eens fysiek organische materie..

De frequentie waarop wij resoneren heeft z’n invloed op hoe we denken en hoe we ons voelen van moment tot moment. zoals de vibraties in ons energieveld onze gedachten, gevoelens en functioneren in het leven beinvloedt, inclusief de manier waarop we onze realiteit zien.
als we emotioneel getriggerd worden door huidige ervaringen, triggert dit ook die frequenties van de ‘valse’ noten in ons energieveld. En dan speelt steeds het zelfde oude deuntje! En dat kan het emotionele trauma alleen maar vergroten en het veel moeilijker maken om daarmee om te gaan en het te begrijpen.

De Karma Klear energie-activaties zijn door Spirit ontworpen om specifieke patronen van verstoorde frequenties te vinden en op te schonen. Zodat deze hun automatische deuntjes die ons zo hinderen en die niet bij ons horen niet meer kunnen afspelen. Het werkt een beetje zoals homeopathie, zeer precieze geluidsvibraties worden gebruikt om het geblokkerde emotionele patroon te verwijderen.

Door dit karmawerk te doen kun je de volgende dingen opschonen:

Patronen van negatief denken
Saboterende gedragingen
Beperkende patronen van je emoties
Energetische oorzaken van gezondheidsproblemen
Patronen van dingen aantrekken in je leven die je niet wilt
Dingen die je niet leuk vindt in jezelf en die op de automatische piloot blijven draaien

De uitkomst zal zijn dat je eindelijk het volledige potentieel van je ziel zult kunnen bereiken.

Uitleg bij de activaties

Het best kun je de mp3’s downloaden op een ipod of ander apparaat en ze met een koptelefoon beluisteren. Dan kun je gemakkelijk gaan liggen. Liefst drie maal achter elkaar voor een periode van zeven dagen. Heb je het idee dat het niet opschiet, of dat het om heel diep ingesleten patronen gaat, doe het dan negen keer achter elkaar of hanteer een periode van 21 dagen.

Als je de mp3’s online gaat beluisteren, ga dan zitten met beide voeten stevig op de grond.

Leg je handen open op je knieën of naast je tenzij Judy handposities aangeeft. Judy is Nieuw-Zeelandse, ik vind haar instructies niet altijd even verstaanbaar, maar na een tijdje zul je wel wennen aan haar manier van spreken.
Als zij het heeft over ’the seat of the soul’ dan bedoelt ze niet de zonnevlecht maar het kuiltje in het midden van je borstkas (je hogere hartchakra).

Drink voor en na de activatie een glas water en probeer ten minste acht glazen water per dag te drinken.

Hier vind je de link naar alle Karma Klear activaties. Zoals je daar zult zien is er ook nog een versnellingsactivatie. Die kun je doen vóórdat je je dagelijkse dosis van drie keer gaat doen. Scroll voor de versnellingsactivatie naar onderen op de pagina. Ga voor alle andere Karma meditaties naar de knop rechts op de pagina.

Het liefst doe je ze in je bed, meteen als je wakker wordt (dan zit je nog niet zo in je denkhoofd!). Je zult misschien tintelingen voelen, extra warmte, emoties of fysiek ongemak. Dat kan best 48 uur aanhouden en is het gevolg van het lostrillen van je oude energetische patronen. Het is niet iets om je ongerust over te maken. Je fysieke lichaam kan ook gaan ontgiften, vandaar het water drinken.

Alle activaties staan overzichtelijk bij elkaar op de pagina, maandelijks komen de nieuwe erbij. Ze kosten je geen cent (bewuste keuze van Judi) en ze zijn enorm effectief.

Kijk ook eens naar het andere, betaalbare materiaal van Judy, het is de moeite waard.

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs