Kom in actie!

Artikel van Inelia Benz. Ze publiceerde dit in oktober (2011) maar het is nog steeds actueel. Een oproep om je  persoonlijke angsten en vervolgens de angsten van het collectief te transformeren. Het is ook een beschouwing van wat er momenteel in de VS aan het gebeuren is, een observatie van wat de oude machthebbers van plan waren. Denk niet dat het een ‘ver van mijn bed show’ is, wat er gebeurt in de VS raakt ons, in Europa ook. 

Inelia: In mijn jeugd is me bijgebracht dat ik de Verenigde Staten moest ‘haten’. ‘Zij’ hadden namelijk de wrede en bloedige rechtse militaire coup gefinancierd, die mijn familie aan de grond bracht en veel van onze vrienden in Chili vermoordde. Ik was toen zeven jaar oud.

Ik groeide verder op in Groot Brittanië en meer ‘haat’ voor de VS leerde ik in de cultuur die daar heerste. Dat werd gesteund door de meeste vluchtelingen uit diverse werelddelen, die wij daar leerden kennen. Ja, de VS hadden een hoop op hun geweten..

Toch werd ik ertoe geleid om hier te komen, naar dit land. En in het bijzonder Californië. En ik heb rijkelijk de kans gehad om uit dit land te ‘vluchten’, naar een meer veilige plek, meer in evenwicht, minder chaotisch. Maar ik bleef en besloot de collectieve energie, de cultuur en het volk van de VS, te observeren en bestuderen.

Oude machthebbers

Het eerste dat me duidelijk werd, was dat het niet de ‘Amerikanen’ waren die Chili hadden vernietigd, maar slechts een kleine groep individuen in de categorie van ‘oude machthebbers’. De meeste Amerikanen wisten niet eens waar Chili lag, of zelfs maar dat het bestond.

Het tweede, meest belangrijke punt: het Amerikaanse volk hoort tot de meest onderdrukte mensen ter wereld (!). Ze worden vergiftigd via het drinkwater, hun voedsel, chemtrails, frequentietechnologie (HAARP, en vermoedelijk andere), ‘medicinale’ drugs en alcohol.
En het volk wordt verdoofd door televisie, radio en een van de ergste, meest serieuze programmerende schoolsystemen ter wereld. Hun ‘gezondheidszorg’ is ontworpen om mensen ziek te maken en te houden en is niet geïnteresseerd in genezing (dat zou de farmaceutische industrie kapot maken).

Uniek

Ik kon niet anders dan mezelf afvragen waaróm er triljoenen dollars worden geïnvesteerd in het onderdrukken van deze natie? Wat is er zó belangrijk, zó uniek aan de VS dat dit alles gedaan moet worden om hun basale menselijke vrijheid, hun potentieel, hun aangeboren krachten te vernietigen?

Eenvoudig hierom: De VS is de geboortegrond van de Newage beweging. Van het internet. Van PC’s, de ‘groene’ beweging, en nog veel meer. Er is iets bijzonders met dit land, dat zaken in de 3D brengt die het pad van de hele wereld veranderen.

Misschien is het zo dat vanaf het allereerste begin, de VS de plek zou zijn waar mensen van over de hele wereld naartoe konden komen om vrij te zijn, zichzelf te zijn, hun dromen waarmakend. De eerste plek waar het besef van de ketenen van slavernij aan de monarchie in het collectief werd ingebracht.

En ja, de reis van vrijheid werd steeds maar weer gekaapt. En dat leverde een krachtveld van slavernij op, dat mensen toeschreven aan Amerika. Waardoor over de hele wereld haat werd gezaaid tegen dit land en zijn volk.

Maar er blijft iets knagen, er ís iets..

Nu, in oktober en november 2011, lopen mensen over de straat die verandering eisen. Niet alleen in de VS maar over de hele wereld. In de VS heeft de regering systematisch de rechten van individuen weggehaald. En het zou mij niet verbazen als in de komende dagen de krijgswet wordt uitgeroepen. Dat zal deze plek in feiten een militaire dictatuur maken. Of het zal in ieder geval worden geprobeerd.

Ik heb overal ter wereld mensen zien lachen om de Amerikaanse volksaard van ‘zal mij niet gebeuren, ik pak mijn geweer!’ Maar ik weet zeker dat als de ‘oude machthebbers’ deze natie proberen te vernietigen, niet alleen Amerikanen maar mensen van overal ter wereld, schouder aan schouder zullen staan om dat wat komen gaat te ondersteunen.

Ontwaken van de slapers

Wat komt er dan? Een nieuwe geboorte, die zich zal uitspreiden over de wereld. De aard van deze nieuwe golf is een ‘massaal ontwaken’. Ja! Een ontwaken dat zelfs op de allerslaperigsten van de slapers zijn effect zal hebben. Misschien zullen ze niet helemaal wakker genoeg worden om het nieuwe paradigma te snappen maar ze zullen in ieder geval zich kunnen aanpassen en niet helemaal in de paniek schieten.

Een paar maanden geleden werd mij gevraagd om mijn meditatietijd per dag te verlengen, van een half uur tot vier uur. Ik ben er mee bezig om het uit te voeren, mijn lichaam was er niet in getraind om zo lang te mediteren en het heeft tijd nodig om zich aan te passen. Het gaat om het ankeren van de hogere trilling in onze verblijfsplaats en in de collectieven waar we toe behoren.

En vandaag kreeg ik een link toegestuurd, met informatie die handelt over de pelgrimsreis door de VS, van de Maya oudsten met hun dertien kristallen schedels. Dit resoneert met me, het past in de informatie die ik eerder al ontving. (De maya oudsten zijn vanaf eind oktober onderweg om belangrijke krachtplaatsen in de VS opnieuw te activeren.)

Angsten transformeren

Nu, wat kunnen wij doen om dit geboorteproces (van massaal ontwaken) te ondersteunen? Gebruik de gereedschappen, de tools die ik je aanbied om je persoonlijke angsten te transformeren. Heb je dat gedaan, ga dan verder met onze nationale angst, en dan de angst van de wereld.
Om je persoonlijke trilling hoger te maken, visualiseer je een schoon (niet vervuild) wereldcollectief. En dan kun je uiteindelijke alle bagage die jou tegenhoudt, loslaten.
Doe de ascentiecursus! En onthoud dat een gebrek aan geld GEEN excuus is. Schrijf ons en dan krijg je een gratis exemplaar dat jij kunt gebruiken voor je dienst aan deze planeet. Alles wat ik van je vraag is dat je je persoonlijke situatie uitlegt en me belooft dat je de cursus afmaakt.

kaars

Trilling verhogen

Gebruik alle andere tools en methodes, die je op je reizen hebt opgedaan, die de trilling verhogen van alle mensen op deze planeet en hen in hun kracht zet. Onthoud: Wij zijn diegenen waar we op hebben gewacht. Wij zijn de ‘engelen’ en de ‘redders’ waar zoveel generaties om gebeden hebben.. we verlichten en redden onszelf.

En zend licht.. pure en onvoorwaardelijke liefde, naar de Verenigde Staten van Amerika. Mocht je enig voorbehoud (een beladen gevoel) hebben als je voorgaande zin leest, transformeer dat dan eerst!

In oktober en november dit jaar zijn er angstgebeurtenissen ingepland voor Amerika en waarschijnlijk ook in andere landen. Laten we het oneens zijn met die plannen en laten we het in plaats daarvan eens zijn met ons schone collectief en planeet. 😀

Op dit moment reis ik terug naar de VS en ik blijf daar zo lang als nodig is.

Bron: Ascension101

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs