Nu of nooit voor Planeet Aarde

Lieve lichtwerker, genoeg is genoeg.

Onze planeet en de bewuste, levende wezens erop hebben ons NU nodig om zich te bevrijden van de donkere overheersers, entiteiten, illuminatie, cabal, deepstate of hoe je ze ook wilt noemen.

Magenta Pixie (Petra McGuire) biedt ons haar beste video die je in deze tijd kunt bekijken, naar mijn mening.

Doe mee, volg het drie-stappen proces van Magenta Pixie. Maak het je eigen. Schrijf je eigen soevereiniteitsverklaring. En werk op die manier mee aan de bevrijding van de Aarde.

De meesten van ons zitten al op de meest optimale, positieve tijdlijn, heus. Maar de darko’s doen momenteel álles om ons daar vanaf te brengen. En dat gaat ze niet lukken. Maar we kunnen wel wat hulp gebruiken. Véél hulp, als het aan mij ligt.

Drie-stappen proces uitgelegd

De drie stappen zijn (ongeveer in mijn eigen woorden):

  1. a. Onderzoek wie de donkere entiteiten zijn, bekijk zo neutraal mogelijk wat ze doen en wat zij ons willen laten geloven. Weet dus, wat het duistere plan inhoudt. Ontwikkel een helicopter view. Oftewel, de blik van de adelaar.
    b. Als je angst voelt bij deze materie, transformeer die angst dan. Jij, als lichtwerker hebt toegang tot voldoende gereedschappen om dit te kunnen.
  2. Stel een declaratie op van je eigen soevereiniteit. Richt je tot de donkere entiteiten. Spreek de declaratie uit of maak een video!
  3. Kom in een staat van liefde. Voel dit echt helemaal! Daarna volgt vergeving van alles wat de mensheid is aangedaan. Geen relatie met ze aangaan, alléén liefde en vergeving. Gebruik hiervoor de beste tools die je kent, bijvoorbeeld ho’oponopo.

Magenta legt ook uit dat je de komende tijd wel regelmatig in de diverse stappen zult terechtkomen. Ben je bij 3, dan kom je ook wel weer in stap 1, bijvoorbeeld omdat je een bericht hebt gelezen wat je angst geeft. Het is dus zaak om de stappen ook bewust in te zetten.

Verder geeft ze aan dat je om echt een succesvolle bijdrage te kunnen leveren, geen stap kunt overslaan.

En besef dat jij en ik eigenlijk óók die donkere entiteiten zijn, als je ziet dat wij allen één zijn. Door het drie-stappen proces heel je dus ook de donkere stukken in jezelf. Het betere schaduwwerk (shadow work)!

Tegen het einde van de video komt een prachtige analogie over drakenrijden!

>> De website van Magenta Pixie, waarop ook van iedere video een transcript in pdf verschijnt.

Video van magenta Pixie: Three Step Process to Stargate Ascension in Lockdown

Het 3-stappen proces in het Nederlands

Veel van mijn dank gaat uit naar Karina de Jong – Kerssens, die het 3-stappen proces in het Nederlands heeft beschreven! Je kunt het hieronder downloaden.

>> Bekijk ook eens de website van Karina: I Cherish.

Boodschap van Laura Eisenhower

Laura Eisenhower zette haar eigen soevereiniteitsverklaring in een boodschap op YouTube. Dit is waar Magenta Pixie naar verwijst in haar video.

Message to the Dark Controllers by Laura Eisenhower

Nog meer uitleg van Magenta Pixie

Kijk ook de volgende video, waarin Magenta Pixie meer uitlegt over het 3-stappen proces. Zeer de moeite waard!

In deze video legt Magenta Pixie nog meer uit over het 3-stappen proces.
Delen:

One Reply to “Nu of nooit voor Planeet Aarde”

  1. Péronne schreef:

    Thank you so much!! its like I feel it too

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs