OPROEP TOT ACTIE – Verandering van het Operationele Systeem van het Menselijke Collectief

Inelia Benz: Ik ben op dit moment in Spanje waar ik aan twee evenementen deel neem. Eén evenement is in Barcelona, op 13 oktober 2012, en het tweede evenement is in Madrid op 20 oktober.

De informatie die ik op deze tijdstippen zal delen, is dat we nu in staat zijn, het vermogen en de bekwaamheid hebben om het Operationele Systeem (OS) van het Menselijke Collectief te veranderen naar de Nieuwe  Werkelijkheidsversie (het nieuwe paradigma noemt Inelia dat).

Het OS wordt gedragen binnenin de menselijke gesproken taal en ons DNA.

De Bron, Gaia en de Planetaire Raad hebben vrijwilligers nodig om kanalen te worden voor het nieuwe OS om in ons  Menselijk Collectief te worden geïnstalleerd. We hebben vrijwilligers nodig die elke moderne taal op de planeet spreken. Spaans, Engels, Duits, Italiaans, Chinees, Japans, Indiaas, Koreaans, Portugees . . . kortom, JE MOEDERTAAL.

Als je dit artikel leest betekent het dat jou persoonlijk wordt gevraagd om aan deze download deel te nemen.

Dit is buitengewoon belangrijk. Deze informatie dient in elke taal van de planeet vertaald te worden. Zend de vertaling in je moedertaal alsjeblieft naar  info @ ascension101.com en we zullen het aan dit artikel koppelen zodat je het dan kunt doorsturen naar iedereen die je kent en jouw taal spreekt.

Hier zijn de instructies voor een van de volgende tijdstippen:

Op zaterdag de 20ste om 10 uur Spaanse Tijd zal ik deze informatie delen in Madrid Spanje.

Of op de volgende zaterdag NADAT je deze boodschap leest.

Alsjeblieft, als je tijdzone en kalender het toestaat ga dan op één of alle van de bovenstaande tijdstippen (de eerste is inmiddels voorbij, HDH) naar een openbare plek waar het normaal is om te zitten, zoals een café, park, strand, of kom samen met mensen die je kent op een afgesproken plek, zoals je huis of openbaar terrein. Zit met je ogen gesloten en in STILTE, met de intentie om EEN KANAAL VOOR DE BRON TE WORDEN OM HET OPERATIONELE SYSTEEM VAN HET NIEUWE PARADIGMA TE UPLOADEN in de menselijke collectieve taal (je moedertaal en DNA) door tijd/ruimte heen.

Ik zal op elke zaterdag vanaf vandaag tot het einde van 2012 een uur met jullie mee doen.

Deel, stuur, copy/paste naar je blog, lijst en Facebookpagina. Praat met lokale radio- en tv-stations, groepen en vrienden en waar je er ook aan denkt. Laat ze weten wat je aan het doen bent en vraag ze om in intentie mee te doen.

LATEN WE DIT DOEN!

Inelia Benz


Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs