Oproep tot actie: transformatie van het financiële bouwwerk

Onderstaande stappen zullen een oprecht effect hebben in je persoonlijke leven en dat van deze planeet. Het is energiewerk. En wanneer duizenden individuen meedoen met dezelfde intentie dan gebeuren echte, voelbare omwentelingen. Artikel van Inelia Benz.

Dit artikel (het originele Engelstalige) gaat naar meer dan 11.000 mensen, velen zullen het doorsturen naar hun geliefden, vrienden of verzendlijsten. De website waar het werd gepost heeft in totaliteit al meer dan twee miljoen pageloads en een miljoen unieke bezoekers. Ik vraag jou om onderdeel te worden van dit helingsproces. Doe de twee stappen, deel het artikel en licht anderen in over hun ingebouwde, unieke kracht om te co-creëren.

We gaan nu door een enorme transformatie van het menselijk collectief. Wanneer ieder van ons de persoonlijke trilling verhoogt, verhogen we het trillingsniveau van het gehele collectief. Als dat eenmaal gebeurt, dan ontwaken de mensen. Leugens worden aan het licht gebracht en corrupte systemen afgebroken.

Dit is dé kans om onze systemen te transformeren. Want zonder twijfel is ons financiële system aan het veranderen.

Oproep tot actie, stap 1

Werk aan je angsten rondom het thema “financiële ineenstorting”. Gebruik daarvoor de ‘fear processing exercise’, vertaling hier.
Verwerk de angst om te verliezen wat je hebt, je baan, je huis, je rijkdom, de angst voor honger, je geliefden te zien sterven, oorlog en welke angsten er ook maar opkomen als je eraan denkt dat het financiële systeem binnenkort ophoudt te bestaan. Ga aan het werk met je gevoel van hulpeloosheid.

We hebben de neiging om de redenen waarom ons financiële systeem corrupt is – en in feite ingericht op slavernij – buiten onszelf te zoeken.
Want uiteindelijk hebben wíj niets van doen met de creatie ervan. Wij werden erin geboren. En dat klopte zeker tot een paar jaar geleden, toen we als soort begonnen te ontwaken. En nu kunnen we er wat aan doen.

We kunnen het nu transformeren.

Geld is niets anders dan de objectivering van een natuurlijke en vrij stromende energie van ondersteuning en overvloed, dat al op deze planeet was sinds de tijd begon. We hebben geld in beginsel gecreëerd voor uitwisseling van energie op een precieze en behulpzame manier. Door energieuitwisseling te maken blijven uit de energie van schuld. Van die energieschuld hebben we, levend in een fysieke realiteit, veel last.

Je kunt jezelf bijscholen op het gebied van energieuitwisseling en van de principes van schuld, door het artikel Schuld, een schakel in de keten van slavernij te lezen.

Als we ons opnieuw verbinden met de echte energie achter geld, en door onze relatie ermee te helen, kunnen we niet alleen ons persoonlijke supportsysteem transformeren – maar ook het planetaire financiële systeem – naar iets dat puur, helder, schoon, onberispelijk en ondersteunend is voor alle wezens en organismen op deze planeet.

Het tweede deel van dit proces, het feit dat als we onze relatie met geld helen, we ook ons systeem helen en transformeren, is door velen nog niet opgepikt. En dat is waarom ik voel dat het nodig is om het hier nog eens te onderstrepen. Dat is waarom ik je vraag de tweede, meest belangrijke stap te nemen in dit collectieve intentie-experiment.

Oproep tot actie, stap twee

Voer de komende zeven dagen de oefening uit om je  opnieuw te verbinden met de Spirit van geld. En als je je daartoe geïnspireerd voelt en je hebt de gelegenheid, doe dat dan de hele maand maart. Maar zelfs als je het maar eenmaal doet zal het helpen.

Twee eenvoudige stappen, dat is alles wat we nu hoeven te doen.

Dank je wel voor je steun en je niet-aflatende ijver om samen een bekrachtigde menselijke realiteit te scheppen!
Inelia Benz, maart 2012 Vertaling: HDH

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs