Over drama, emotie en het scrubben van je cellen

Vanmorgen kwam ik erachter, dat mijn recente herinneringen aan een aantal fijne momenten al aan het vervagen zijn. Natuurlijk, ik doe altijd mijn best om niet in extern drama te stappen maar soms ontkom ik daar ook niet aan.

Het is een effect dat ik al eerder in mijn leven had opgemerkt en nu weer tegenkom. Een geweldig samenzijn met iemand meegemaakt, en dan komt er drama overheen en je bent geneigd om alle fijne, liefdevolle dingen te vergeten. De fijnstoffelijke energie van de herinnering wordt langzaam of sneller uitgewist door de grove energie van het drama.

Ik ben iemand die herinneringen koestert, ze opbergt in laadjes in kostbare zijde, en ze er af en toe uithaalt, eraan ruikt, ze herbeleeft als ik het nodig vind. Ik bewaar de dingen die goed voor mij zijn en de belastende dingen gooi ik weg (ik doe mijn best..). Ik denk terug aan een blik, een uitspraak, een streling en een grappig verhaal. Ik weet nog welke emoties ik erbij voelde en welke geur ik rook.

Bewaar alsjeblieft de fijne herinneringen en maak er gewoon nog wat bij! Laat ze niet vervagen door extern drama.

WAAROM DRAMA?

Nu, Waarom is er juist in deze tijd zoveel drama? De grote aardeverandering van eind 2012 wordt in gang gezet door de geo-magnetische stormen op onze zon. En aangezien onze fysieke lichamen ook magnetisch zijn, hebben die zonnestormen daar grote invloed op. Het zorgt ervoor dat onze lichamen aangepast worden aan de hogere frequenties.

Onze mentale lichamen zijn ook magnetisch, geen wonder dat we in verwarring zijn. Dit zorgt op grote schaal voor menselijk drama. Relaties die op de schop gaan, traumatische gebeurtenissen, enzovoort.
Accepteer wat er op je pad komt en zorg voor voldoende rust voor je lichaam en geest. De juiste voeding en meditatie helpen daarbij. Minder belastende voedingsmiddelen, geen tv en geen belastende mensen om je heen!
Kom uit je slachtofferrol en daarmee je eigen verslaving aan drama. Er zijn genoeg tips en meditaties te vinden die je daarbij kunnen helpen.

Ontwikkel je eigen identiteit, zodat je het drama als externe kracht niet meer nodig hebt om je innerlijke leegte te vullen.

Heb je eenmaal het drama dat je met iemand anders ondervond afgeschud, bedenk dan: “Ik kan deze persoon vergeven maar ik dat betekent nog niet dat hij in mijn leven zou moeten blijven. Vergeving krijgen maakt een mens niet opeens anders. Het ongewenste gedrag is niet in één keer weg en misschien wel nooit.”

Je kunt het vuur vergeven maar het zal jou nog steeds verbranden.

EMOTIE en het scrubben van je cellen

Als je voorbij bent aan het drama (extern) en je eigen emotie voelt (intern) kun je alsnog behoorlijk van slag raken. David Wilcock is schrijver, spreker, muzikant en zeer ervaren medium en zelfs hij heeft er (voor de zoveelste keer) last van. Hij lag weer eens dagen in bed, te klappertanden van zijn eigen ellende. (klik voor artikel)

Hij zegt: “Ja, het is uiteindelijk allemaal emotie. Je kunt jezelf trainen om een stapje achteruit te doen en het te observeren – soms lukt het. Dat verandert niets aan hoe krachtig en echt het in het moment kan zijn.
Gelukkig ben ik door genoeg ‘donkere nacht van de ziel’ ervaringen gegaan, zodat ik niet in paniek raakte. Ik WIST dat ik me moest committeren aan dit en er niet voor weg mocht rennen. Ik duwde mezelf erdoor en liet de emoties eruit komen. en uiteindelijk voelde ik mezelf veel beter.

Een opmerkelijke reactie van een van de lezers van David Wilcock wil ik ook hier vermelden. Omdat zij exact beschrijft wat ik de laatste weken ook ervaar. “Ik kan ook invoelen wat jij zegt over je ‘donkere nachten van de ziel’. Ik heb er dit jaar veel gehad en daarbij kwamen gewelddadige contracties in mijn lichaam, die een kwartier tot een half uur konden duren. Ik geloof dat het negatieve energie is die loskomt, tijdens deze krachtige instroom van hogere vibrationele energieën die instromen in onze atmosfeer. Het zorgt er letterlijk voor dat onze cellen en ons aura wordt schoon gescrubt! Ik heb gelijksoortige symptomen ervaren tijdens acupunctuurbehandelingen, doordat energieblokkades werden losgelaten.”

(Dark Night of the Soul: Er komt een moment in je leven van een grote persoonlijke emotionele crisis. Je ervaart het als een donkere put. Als je weet hoe je hiermee om moet gaan, hoeft het niet te leiden tot een echte aandoening (psychose en dergelijke). Je kunt zelf leren je emoties naar buiten te laten komen en te verwerken. Je ziel is bezig je te helen.)

Wat deze lezeres beschrijft, ervaar ik ook, het zijn eigenlijk ‘gewoon’ kundalini-ervaringen. De energie komt omhoog vanuit de lagere chakra’s en tegen de tijd dat het bij de zonnevlecht is, kan ik mijn lichaam niet meer stil houden. Het zijn fantastische trillingen, gelukzalige momenten maar het zorgt er uiteindelijk voor dat je fysieke en mentale lichamen zich aanpassen aan de kosmische energieverhogingen die bij de aardeverandering horen.

We gaan nu in sneltreinvaart naar de Nieuwe Werkelijkheid! We leggen zelf de spoorlijn aan. Ik zit in een trein met panorama-ramen. En jij?

 

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs