Redding uit de tunnel

Redding van de kinderen uit de tunnel – dit is kort meditatieverslag waarin ik op sjamaanse wijze naar de oorzaak van een situatie reis en daar de oplossing vind.
(For English, see link)

De beelden die ik zie, zijn voor mij relevant en misschien niet voor jou, toch geeft het wel inzicht in waar dit over gaat. Mocht je last hebben van TDS (Trump Derangement Syndrome), lees dan liever niet verder maar zoek naar Fall Cabal op YouTube of Bitchute.

Ik vraag aan mijn energetisch team of ze me willen afhelpen van de pijn in mijn nek die ik al weken heb. Het zit aan mijn schedelbasis en veroorzaakt scheuten van pijn in mijn hoofd en die stralen ook uit naar mijn schouders. Een soort balletje van pijn zit sinds een week aan de rechterkant.

Eerst ga ik kijken waar de pijn in mijn nek aan vastzit. Ik zie een beeld van een figuur met een snavel. Hij lijkt op Sam Eagle van de Muppet Show. Daarna, kijkend naar de plek in mijn nek, zie ik al snel een koord. De wortel van het koord gaat de aarde in. Ik roep mijn krachtdieren erbij.

We gaan de aarde in. Dan komen we bij een kind. Het kind heeft ringen om haar nek. Ze zit bij de Afrikaanse stam van de langnekken. Maar ze zegt: “Ik wil dat niet, ik hoor hier niet”. Ik knip de ringen door en neem haar mee.

Behalve Afrikaanse zijn er ook Aziatische stammen die ringen om de nek dragen. >> Zie deze link.

Aafrikaanse maskers

Nu moet ik kijken wat er onder deze beelden verborgen zit. Ik vang een glimp op vanuit een ondergrondse basis. Iedereen loopt daar door elkaar heen. Het is er niet alleen donker maar er hangt ook een donkere energie. Die energie is aan het verdwijnen doordat de hulptroepen er rondlopen.

En dan sta ik opeens in een hal in het Witte Huis. Trump staat rechts van mij met Melania. Zij is gekleed in het wit.

Ik vraag of daar beneden een aspect van mij gered mag worden. Hij zegt: “We’re going to get her, don’t you worry!”

Wanneer? “Probably later tonight, when you’re asleep. We have a tremendous amount of help! It is tough but we’ll get there. Sooner than later!”

T&M voelen heel liefdevol en groot, ik krijg een omhelzing. Ze laten zich nu zien als hele grote engelen. Ze omspannen met hun armen (vleugels?) de hele aarde. En ze hebben enorm veel helpers, van de aarde en daarbuiten.

free wallpaper found at wall.alphacoders.com

Aan het einde vraag ik waarom ik het meisje met de ringen zag, want dit is vast niet het echte beeld. Mijn gidsen zeggen dat ze mij het echte beeld niet laten zien: ” Dat verdraag je niet, je kunt dat echt niet aan hoor”.

Nu of (n)ooit, doe mee!

Mocht jij zelf bekend zijn met het doen van lichtwerk, in welke vorm dan ook, bekijk dan mijn vorige post, Nu of Nooit voor Planeet Aarde, en doe mee!

Ik heb het reactieveld onder deze post uitgezet, omdat dit gaat om een persoonlijke ervaring van mij.
En die pijn in mijn nek? Is helemaal weg!
WWG1WGA.

Meer over CST, hieronder.

Delen:

Zoeken in deze site

Alle blogs