Remover of obstacles

– Dutch below (voor Nederlands, scroll)

Last night I was listening to a video by Santa Surfing, while repairing a mala for a customer. I had some difficulty with getting the thread through the guru bead. I found myself softly chanting a Ganesha mantra, when I got chills through my body. The cadence of the music that Santa used, matched exactly my mantra chanting. Try it for yourself!

“Om Gam Ganpataye Namah(a)” Video has been removed since. Sigh..

Even more Chills

And even more chills all over followed, because my inner dialogue (from the heart) stated loud & clear: THAT IS WAT DJT STANDS FOR. THE GANESHA ENERGY! Ganesha removes the obstacles and gives flow!
Now remember what a certain letter of the alphabet tells us? “Remove the blocks, drain the swamp… “

Remover of Obstacles!

Thank you DJT (and team), patriots, anons, Santa and of course, Sammy.
Namasté!

Would you like to know why this – personally – is so significant to me?
The Ganesha mantra helps me at so many levels. A better focus, a better flow, to get from my head to my heart. And this mantra has helped me numerous times to get through the rush hour traffic. One time, when traveling in China, it has helped our travel company to get through the crazy traffic (including tropical rains) in Beijing to the airport in time.

Kippenvel

Gisteravond was ik een mala aan het repareren, terwijl ik luisterde naar een video van Santa Surfing. Ik had wat moeite met het rijgen van de draad door de guru kraal. Daarom begon ik zachtjes een Ganesha mantra te chanten. En toen kreeg ik overal kippenvel want de cadans van de muziek bij Santa’s video kwam exact overeen met die van mijn mantra. Een heerlijk synchroniciteitsmomentje. Probeer het eens zelf, de video staat hierboven.

“Om Gam Ganpataye Namah(a)”

Daarna kreeg ik nog meer de (positieve) rillingen want ik begreep nu echt de synchroniciteit. Waar DJT (en team) nu mee bezig is, belichaamt de Ganesha energie: Ganesha haalt de blokkades weg, zodat alles weer goed gaat stromen! En denk aan wat een bepaalde letter van het alfabet steeds zegt: “Haal de blokkades weg, haal het moeras leeg.”

Wil je weten waarom dit voor mij persoonlijk zo significant is? De Ganesha mantra helpt mij op zoveel manieren. Om te focussen, om betere doorstroming te krijgen, om van mijn hoofd naar mijn hart te gaan. En de mantra heeft mij zelfs diverse keren geholpen in het verkeer. Files losten er door op en de verkeersdoorstroming kwam weer op gang. Op reis in China zorgde het ervoor dat onze hele groep veilig en op tijd door het krankzinnige verkeer (inclusief tropische regenbuien) in Beijing, de luchthaven bereikte.

Namasté!

P.s: Beter snappen waar ik het over heb? Kijk de video van Karina Schuil. En wil je iets weten over mijn mala’s? Ga naar mijn shop.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs