Sjamaanse training/workshops

Workshop en speedhealings tijdens kruidenweekend

In het weekend van 6 tot 9 juli vindt het eerste facebook kruidenweekend plaats en ik mag er een workshop geven! Ga naar de facebook groep ‘kruidje’ en word lid. En geef ook meteen even de pagina voor het kruidenweekend een like. Dan blijf je op de hoogte van alles wat er wordt georganiseerd. Het kruidenweekend heeft de naam gekregen “Aard-ig festival”.

Het kruidenweekend vindt plaats in Drenthe, in het plaatsje Hooghalen, net onder Assen. Het is op de kleinschalige natuurcamping Thyenkamp. Je kunt met eigen tent komen of een plaatsje zien te bemachtigen in een blokhut. En woon je in de buurt, dan kun je ook gewoon een dagje langskomen. Hieronder vind je de tekst voor mijn workshop. Maar er is nog veel meer te doen. Kijk via de links hierboven wat er allemaal is bedacht of nog wordt toegevoegd!

Speedhealings

Bovendien zal ik op de zondag (8 juli) speedhealings geven in een echte Yurt! Deze korte healings van een half uur zijn er op gericht om je energielichamen schoon te maken van belastende invloeden en en je te verbinden met je hart (je kern). Meer info volgt later via deze pagina en de bovenstaande links.

Workshop ambachtelijke zeep maken

Lijkt het je leuk om helemaal – from scratch – echte zeep te maken? Geen chemie uit een flesje maar met natuurlijke materialen? Dan is deze workshop iets voor jou. Je leert de basics van het zeep maken. Met olie/vet en loog.  Je krijgt ook info mee om je deze hobby thuis verder eigen te kunnen maken. Deze workshop wordt verzorgd door SoapZ (Carola Ruijsch).

>> Lees meer over deze workhop op SoapZ.

+++

Op verzoek geef ik ook de volgende workshops. Mocht je een groep mensen bij elkaar kunnen zoeken, aarzel dan niet om me even hierover te benaderen.

Basistraining sjamaans reizen

Ben je nieuwsgierig naar de verschillende lagen waaruit je eigen ik bestaat? Wil je graag zelf uitvinden hoe dingen in het leven in elkaar zitten? Of wil je graag onderzoeken of er een krijger in je schuilt (zelfs in deze moderne tijd!)? Neem deel aan de introductie sjamaaans reizen om kennis te maken met deze dingen die jou intrigeren.

In de workshop leer je zelfstandig het sjamaanse veld van perceptie te  betreden. We werken voornamelijk op het gebied van Soul. Je komt in contact met je eigen verborgen kennis en kracht.

Je gaat je eigen veilige ruimte creëren en betreden, maakt contact met je gids en krachtdier. We maken sjamaanse (innerlijke) reizen om vertrouwd te raken met gids en krachtdier. Ook maken we enkele helende reizen. En aan het eind van de training maken we een groepsreis ter bekrachtiging van je verworven kennis en ervaring.

In de groep is plaats voor maximaal 12 personen.

Deze training vindt plaats in IJsselstein, goed te bereiken met auto en OV.

Duur: een hele dag inclusief de avond (van 10:00 tot ongeveer 20:00)

Inbegrepen is koffie/thee/sap en vegetarische soep. Deelnemers vullen zelf de lunch aan met wat zij lekker vinden en dat deelt de groep samen.

Kosten: € 125,- vooraf te voldoen

Data : op verzoek.

 

Training (enigszins) gevorderden (sjama-wattes)

In deze training gaan we verdiepen wat je in de begintraining hebt geleerd en ervaren. Je kunt deze training doen als je eerst de basistraining hebt gedaan. Ook eerdere cursisten van sjamama zijn van harte welkom. Ben je al bekend met de basistechnieken van het reizen met krachtdier en gids dan is dit iets voor jou.

Wat gaan we doen? Er zijn veel sjamaanse onderwerpen maar ook andere technieken die jou kunnen helpen bij je levenspad. Vandaar dat ik deze training “sjama-wattes” heb genoemd. 🙂
We gaan natuurlijk meerdere sjamaanse reizen maken. We leren meer over dimensies. En er zijn nog veel onderwerpen waar we in kunnen duiken. Dit gaat heel organisch, door in te spelen op de behoeften van de groep.

Mooie onderwerpen zijn bijvoorbeeld: helende reizen voor jezelf of voor anderen, helende reis maken in je lichaam. Reis maken in de aarde. Een reis met ons collectieve merkabah veld. Hoe ga je om met en herken je negatieve energieën. Technieken van de Arcturiërs voor bescherming en meer energie. Hoe je emoties herkent en transformeert. Wil je zelf een onderwerp aandragen? Kom maar op!

Heb je de technieken in je eentje thuis geoefend? Soms lukte het misschien niet, in je eentje is ook maar alleen.. Dit wordt  ook gewoon een gezellige dag waarin je kunt delen met anderen en samen de reizen kunt maken. De kracht van de groep zorgt dat je dieper in de velden kunt doordringen.

In de groep is plaats voor maximaal 12 personen.

Deze training vindt plaats in IJsselstein, goed te bereiken met auto en OV. Het duurt een hele dag, van 10:00 tot ongeveer 20:00 uur.

Inbegrepen is koffie/thee/sap en vegetarische soep. Deelnemers vullen zelf de lunch aan met wat zij lekker vinden en dat deelt de groep samen.

Kosten: € 125,- vooraf te voldoen

Datum: op verzoek

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs