Verhoog je trilling, nu!

Onderstaand een video waarin een een man vertelt over zijn profetische droom. En waarom het van zeer groot belang is om je trilling nu te verhogen. Hier volgt een beknopt samenvatting van wat hij zegt, aangevuld met mijn indrukken.

Over de plandemie, de convid, deze wereldwijde hysterie

Reinaldo Aquila heeft veel ervaring met sjamaanse ceremonies. Hij weet dat sjamanen in staat zijn om mensen in hun dromen te bezoeken. En hijzelf droomde een profetische droom, nadat hij een diepe meditatie had gedaan voordat hij ging slapen. Dit was op 12 maart 2020.

De boodschap van de droom in het kort: De grote angst die nu wereldwijd wordt aangejaagd door virushysterie, brengt je lichaam ertoe om adrenochrome te gaan afscheiden. Het maakt je bevattelijk voor het virus.

Deze Reinaldo had voordat hij dit droomde, nog nooit gehoord van adrenochrome. Hij ging daarna pas zoeken naar informatie en vond de huidige betekenis van adrenochrome. Hij raadt je aan om hetzelfde te doen*.

De droom

In de droom is hij op een festival, Otherworld (een regionale versie van ‘Burning Man’) in Vancouver Island. Hij en zijn vrienden hebben veel plezier maar opeens beginnen ze zich ziek te voelen. Iemand zegt dat ze het c-virus hebben (hij zegt dat hij normaal het nieuws niet volgt maar het is lastig om helemaal niets te horen over het virus, vandaar). Er verschijnt een sjamaan in de groep. Die begint uit te leggen dat ze door de angst en de paniek ziek zijn geworden, niet het door het virus.
De hoofdreden is een neurotoxine, de adrenochrome. Hij zegt: “Blijf rustig en verhoog je vibratie en dan worden jullie beter.”
En hij vertelt de groep: “Het vaccin is nu het meest gevaarlijke wapen!”

Reinaldo en zijn groep vieren dat ze beter worden. Dan wordt hij wakker uit de droom.

Vlak nadat hij wakker wordt leest hij in zijn whatapp groep iets wat een paar minuten daarvóór is gepost. Hij citeert:

“Het C-virus is de laatste kans van de donkere krachten vóór de openbaringen beginnen. Dit is de laatste kans voor de ‘dark controllers’ om de ascentie van de planeet en de mensheid te stoppen. Er is geen tijd meer en daarom zijn ze wanhopig. Het c-virus is gecreëerd in een lab en het veroorzaakt een psychische (mentale) ziekte, een soort psychosomatische griep. Hierdoor word je geïnfecteerd als je angst voelt, of paniek. Als de menselijke mind blootgesteld wordt aan hoge niveaus van angst en paniek, zullen de klieren een neurotoxine gaan afscheiden, die adrenochrome wordt genoemd.”

“Dit is zo raar,” zegt Reinaldo, “ik hoorde hier nog nooit van en nu komt het in mijn droom voor én in de tekst die ik meteen daarna ontvang! En dat is nog niet alles.”

Verder met het citaat; “Dit adrenochrome nodigt het virus uit om zich te vestigen in jouw organisme, als een Trojaans paard. Maar is geen tegengif of vaccin nodig. Het meest essentiele wat je kunt doen is geen angst voelen**, houd je trilling hoog, eet en drink schoon, alkalisch voedsel, beweeg. Er zal dan geen adrenochrome in je systeem ontstaan.
Soms kun je ziek worden door blootstelling, maar maak je geen zorgen want je hoge vibratie etc zal ervoor zorgen dat je binnen een paar dagen weer beter bent. Neem de gewone hygiënemaatregelen in acht, drink veel citroensap, sinaasappelsap etc, omdat vitamine C je lichaam meer alkalisch maakt én het elimineert virussen.”

“Neem NOOIT het vaccin, het bevat synthetisch dna om je ascentie te verhinderen. Geen radio, geen tv. Speel het spel niet mee! Zorg ervoor dat je jouw vibratie verhoogt. Het beschermt je. Geloof niets van wat in het nieuws is, het is allemaal gebaseerd op angst. Het onderdrukt je immuunsysteem. Heb vertrouwen, geloof in jezelf!
Het virus zal binnenkort niet meer in het nieuws zijn. Dit was de laatste poging van de cabal. Daarna komen er openbaringen en gaat de ascentie beginnen.”

Bekijk hieronder de video, je kunt subtitels aanzetten met het knopje CC.

*) Je kunt zelf zoeken naar wat adrenochrome betekent. Ben je heel erg gevoelig doe het dan niet. Aan de andere kant is het goed als het algemeen bekend wordt, dat biedt kansen op verandering.
**) Hoe doe je dat dan, geen angst voelen? Eigenlijk kan dat niet. Maar je kunt je angsten wél transformeren. Volg het 3-stappen proces van Magenta Pixie, het zal je helpen!

Mocht de video verdwijnen, stuur me dan een berichtje via de contactpagina of een opmerking onder dit blog.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs