Verwijder je firewall!

De Firewall tegen ascentie, het programma dat je niet zou mogen vinden..

De meeste  individuen in menselijke vorm hebben een firewall in hun energieveld, die hen ervan weerhoudt om oefeningen te doen voor hun persoonlijke groei, ascentie of welke praktijk dan ook die ze hun volledig potentieel laten benutten.

Implantaat

Zo’n firewall is een energieconstructie die aanvoelt als een metaalachtige implantaat ergens in het lichaam. Het kan worden geactiveerd, iedere keer dat we proberen te mediteren, of een buitenlichamelijke ervaring willen hebben, lucide dromen, ons spiritueel of helderziende ontwikkelen. Of welke vorm dan ook van communicatie met ons hoger zelf, onze gidsen, het goddelijke, de engelen of wat we ook onze entourage noemen van helpers rondom ons. En het wórdt geactiveerd!
En soms kunnen krachten buiten ons om het ook activeren.

De manier om uit te vinden of jij een van die firewalls hebt is het aanvullen van de volgende zin: “Ik kan niet mediteren omdat _______”.

Kijk en voel of je het antwoord kunt vinden, zoek de energie-imprint. Scan je lichaam en vind het!

Vraag jezelf nu het volgende. “Heb ik zelf deze firewall in mijn lichaam geplaatst? Was het vrijwillig of onder stress? En als ik het niet was, wie heeft het dan gedaan?”

Misschien vind je de antwoorden op deze vragen, misschien ook niet. Het meest belangrijk is dat je de firewall hebt gevonden! Verwijder die nu zelf en zend het terug naar de Bron. Of vraag een van je gidsen of engelen om het voor je te doen. De ruimte die er zo ontstaat in je lichaam, vul je op met licht en met liefde.

Weerstand?

Als je weerstand ondervindt tegen het verwijderen, richt dan je aandacht op die weerstand. Het kan een backup-programma zijn, om er voor te zorgen dat je de firewall niet kunt verwijderen. Zo’n backup-programma kan luiden: “Ik heb wel meer nodig dan zo’n oefeningetje” of, “ik kan het zelf toch nooit vinden”. Als je een van deze dingen tegenkomt, haal het dan weg. En ga dan terug naar de echte firewall.

Analyseer het niet. Oordeel er niet over.

Als je klaar bent ga je mediteren of je spirituele oefening doen. Als er weer weerstand komt, doe de oefening dan nog eens. Misschien heb je er een aantal keren voor nodig. Maar uiteindelijk zul je alles kunnen verwijderen en zul je vrij zijn om alle meditaties/oefeningen te doen die jij nodig hebt om tot je volledige potentieel te komen. In dit leven!

Prettige jacht! 🙂

Vertaalde oefening van Inelia Benz, het origineel vind je hier.

Delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs