Wat brengt 2012? Inelia Benz is positief!

Inelia Benz: Al vele malen vroegen mensen mij wat ik voor ons in het verschiet zie liggen in 2012. En nu we dat nieuwe jaar ingaan, is er een duidelijke lading in de lucht romdom wat er zal gebeuren op deze planeet.

Een ding is zeker, de ‘machten van weleer’ hebben de Angstmachine weer eens goed aangezwengeld en waarschijnlijk zal er nog wel wat drama komen.

Er zijn aan een Nieuwjaar twee aspecten. Het einde van het oude en het start van het nieuwe. Hoewel het niet helemaal gelijk loopt met de zonnewendes en de natuurlijke ritmes van de Aarde, heeft het Nieuwjaar van de kalender een eenvoudige lading. Miljoenen mensen willen een einde breien aan dingen, en hun intenties plaatsen voor het nieuwe jaar.

En dit is inderdaad een perfecte gelegenheid voor ons allen om mee te gaan in die energie en nieuwe paden te betreden.

Wat is jouw grootste droom? Dagdroom er over alsof het al realiteit is in 2012.

Nu, over 2012. Ik heb een tijdje aandacht besteed aan dit beroemde jaar en ik ben optimistisch. ik zie onze rol op deze planeet als succesvol. De overgang naar het de nieuwe realiteit (dat is een nieuw paradigma immers), zal gladjes en effectief verlopen.

Trillingsniveau verhogen

De transitie zou plotsklaps kunnen plaatsvinden, inderdaad. Maar dat zal er zeker voor zorgen dat miloenen mensen de sprong niet kunnen maken! Door langzaam te gaan, en te werken aan ons eigen trillingsniveau, aan het collectieve trillingsniveah, kunnen we er zeker van zijn dat we veel meer individuen aan boord hebben in de nieuwe realiteit.

Op de galactische schaal zijn de cyclussen zo lang, en de hemellichamel zo enorm groot, dat denken dat alles zich uitlijnt in een uurtje, of een dag of een maand in een jaar, niet erg logisch of mogelijk is. Tenzij natuurlijk genoeg menselijke wezens ervan overtuigd zijn dat dat gaat gebeuren. Dan zal die afgesproken realiteit zich voor ons allemaal manifesteren.

Tijdperk van zelfbekrachtiging

Maar op galactisch en planetair niveau is de verschuiving al tientallen jaren aan de gang. En al die tijd zijn de ‘machten van weleer’ er maar druk mee geweest om het te stoppen. Zij hebben er een enorme hoeveelheid tijd en rijkdom in geinvesteerd om ons in de realiteit van slavernij te houden. Want voor de meerderheid van hen is de verschuiving naar een nieuw tijdperk van zelfbekrachtiging iets dat hen met angst vervult.

Maar dat is niet onze zaak. De keuzes die zij maken zijn van hen! Hun pad, het pad van macht hebben over andere, van slachtoffer/agressorpatronen, het pad van leren door lijden, pijn en shock, dat pad is net zo eerloos als het pad dat wíj verkiezen.

Die twee zijn nu eenvoudigweg niet meer in overeenstemming met elkaar. We kunnen niet meer met onze beide paden naast elkaar bestaan op dezelfde planeet. Eerder dit jaar gebeurde de omwenteling op energetisch niveau en nu manifesteert zich het op fysiek niveau.

Hoe bewegen we ons nu uit hun realiteit? Alles wat we hoeven doen is NEE zeggen tegen hun daden en hun realiteit. In onze eigen kracht blijven en ons trillingsniveau verhogen. Onze planeet met licht en liefde doordrenken.

Drie dagen van duisternis

Gedurende het komende jaar zal er een portal zijn die door de andere kant geforceerd kan worden geopend. Deze portal, dit tijdsframe, wordt ‘de drie dagen van duisternis’ genoemd. Mocht dat gebeuren, dan ben ik daar niet bezorgd over. Gedurende die periode zal de bevolking duidelijk gesplitst worden tussen de mensen die zich baseren op angst en anderen die gecentreerd zijn in hun hart.

In mijn optiek zal, als dit tijdsframe zich opent, een kans zich aandienen voor de energetische omwenteling die we in augustus hadden, om zich te manifesteren. En wel op een collectief menselijk niveau. Nogal op een plotselinge manier, dat wel. Maar miljarden individuen zijn juist nu op deze planeet geïncarneerd (al tientallen jaren, ja jij ook!). En zij zorgen ervoor dat de omwenteling een prettige, zachte en bekrachtigende zal zijn, voor zoveel mensen als maar mogelijk is.

Uiteindelijk is alles dat gebeurt op deze planeet, op wereldniveau en lokaal, een collectief besluit. Het honderste aap effect. De consensus. En dat onderschrijf ik helemaal!

Dit omvat zelfs de manifestatie van ‘de machthebbers van weleer’ en al hun oorlogen en verschrikkingen.

Ik beschouw mijzelf als niets anders dan een manifestatie van een collectieve roep om hulp bij het verhogen van het trillingsniveau van deze planeet. Als ik werd gemanifesteerd als menselijk wezen, om deze rol te spelen, dan kan niets ons stoppen om de meest wonderbaarlijke en inspirerende realiteit te scheppen. En in die realiteit kunnen wij doorgaan met ons spel en het ervaren van het leven als soort.

Inderdaad ben ik heel, heel optimistisch! Dit volgende jaar zal een enorm ontwaken laten zien, een groei van individuele kracht en een terugkeer naar onze natuurlijke vaardigheden.

Wij zijn de gemanifesteerde Bron

Wij mensen gaat het om communicatie. Wij zijn van de goddelijke liefde zonder voorwaarden. Wij zijn de Bron gemanifesteerd. Wat wij kunnen bereiken als we ons verenigen is onvoorstelbaar groot. Gaia heeft al in 2010 de sprong gemaakt, en nu wacht zij simpelweg op elk van ons om dat zelfde te doen.

Transformeer je angsten rond 2012. Verhoog je trillingsniveau. Leer meer over je natuur, je lichamen en je kracht. Doordrenk je lichaam, je omgeving en de mensen met licht en liefde!

Inelia Benz, 31 december 2011, ascension101.com

Delen:

One Reply to “Wat brengt 2012? Inelia Benz is positief!”

  1. Tet Bannink schreef:

    Inelia, ik ga helemaal met je mee wat je zienswijzen en intuItieve weten betreft! Ik heb dezelfde ideeën en gevoelens hierover. Geen ‘doem’scenario’s zoals zovelen denken dat het zal gaan, maar een positieve omwenteling waar we zelf aan kunnen en moeten meewerken. Niets geschiedt vanzelf! Hoe meer mensen zich bewust worden van de eigen positieve inbreng en energie sturen naar de kosmos en anderen hoe krachtiger het resultaat zal zijn. Liefde en positieve gedachten met een flinke dosis vertrouwen zullen het trillingsgetal van de kosmos inderdaad verhogen, dus doe allemaal mee! We komen allemaal uit hetzelfde voort en vormen dan ook één grote kracht. Laten we deze dan ook gezamenlijk inzetten voor een betere wereld c.q. kosmos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zoeken in deze site

Alle blogs